Βασιλόπουλος: «Έχω δεχθεί εκατοντάδες απειλές, δεν θα υποκύψουμε στην τρομοκρατία»

Βασιλόπουλος: «Έχω δεχθεί εκατοντάδες απειλές, δεν θα υποκύψουμε στην τρομοκρατία»

Πιστός στις θέσεις του για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εμφανίστηκε ο Άρης Βασιλόπουλος, που κατήγγειλε πως έχει δεχθεί απειλές.

Ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ, αναφορικά με το γηπεδικό θέμα που έχει δημιουργηθεί και την… κόντρα του με την Ένωση. Παράλληλα, ο Άρης Βασιλόπουλος υποστήριξε πως δεν θέλει να είναι ο Δήμαρχος που θα διώξει τον «Δικέφαλο» από την πόλη, ενώ παράλληλα είχε «καυτούς» διαλόγους με δημοσιογράφους.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας υποστήριξε: «Η προπαγάνδα, η ψευδολογία και η συκοφαντία στο πρόσωπό μου έχει φτάσει στα όρια της πολιτικής δολοφονίας. Έχω χαρακτηριστεί βαμμένος Ολυμπιακός, γαύρος, άνθρωπος του Μαρινάκη τη στιγμή που έχω πάρει θέση, τη στιγμή που ξέρουν πως ποτέ δεν είχα σχέση με το ποδόσφαιρο. Λένε ότι δήθεν θέλω να κάνω πολιτική καριέρα κόντρα στο όνειρο της ΑΕΚ. Οι συμπολίτες γνωρίζουν τις προσπάθειες για να αλλάξει πρόσωπο η πόλη μας».

Ακόμα, ο Άρης Βασιλόπουλος μίλησε για τις θέσεις του Δήμου και τι ζητάει για την κατασκευή του γηπέδου: «Τη μέρα των εκλογών του 2014 είχαμε το αλησμόνητο Χ στο πρόσωπό μου από οπαδικό έντυπο. Τι λέγαμε προεκλογικά; Η ιστορία του γηπέδου εμφανίστηκε το Σεπτέμβριο του 2013. Το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε να ψηφίσει “ναι” για το γήπεδο. Ψηφίστηκε η έγκριση προμελέτης του γηπέδου και μελέτης υπογειοποίησης σε ένα συμβούλιο που σημαδεύτηκε από τραμπουκισμούς. Στην προεκλογική περίοδο του 2014 διαφωνήσαμε ανοιχτά με το ρυθμιστικό σχέδιο και εκφράσαμε τις θέσεις μας. Λέγαμε και λέμε “ναι” στον ιστορικό χώρο της ΑΕΚ, αλλά όχι με συρρίκνωση στον πράσινο χώρο, διαφωνήσαμε με την παραχώρηση χώρου σε εταιρεία ιδιωτικού δικαίου και ζητούσαμε τροποποίηση του ύψους του γηπέδου. Το επιχείρημα ότι το γήπεδο ήταν πάντα εκεί είναι εν μέρει σωστό. Τώρα είναι στο κέντρου του ιστού της πόλης μας. Ζητήσαμε επαρκή χώρο στάθμευσης για να μην υπάρχει κομφούζιο στις μέρες των αγώνων. Η μεθοδικά καλλιεργημένη εικόνα της φτωχής ψωροκώσταινας Νέας Φιλαδέλφειας που έχει μαραζώσει είναι ψευδής. Ζητήσαμε κι ακόμη ζητάμε τη στέγαση των ερασιτεχνικών τμημάτων. Ζητήσαμε από το 2010 τη μεταφορά του σταθμού μεταφόρτωσης και του αμαξοστασίου μακριά από το γήπεδο κι έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ».

Ακολούθως, ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας υποστήριξε πως η ΑΕΚ δεν έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της: «Η προσφυγή του Δήμου στο ΣτΕ ουδόλως καθυστέρησε την έκδοση της άδειας. Για τη γνωμοδότηση που μας ζητήθηκε τον Ιούλιο κάναμε χρήση του δικαιώματος παράτασης μην έχοντας το προσωπικό, αλλά ζητήσαμε τη συμβολή ειδικών. Καλέσαμε σε τριμερή διάλογο την κυβέρνηση, την Περιφέρεια και την ΑΕΚ. Δεν υπήρχε κανένα κλίμα συνεννόησης από την πλευρά της ΑΕΚ. Παρά την προσπάθεια εξευτελισμού μας, τεχνικοί σύμβουλοι του Δήμου κάθισαν άλλες δύο φορές στο τραπέζι. Μέχρι στιγμής έχουν επιλέξει το δρόμο της σύγκρουσης και τον χρεώνουν σε μας. Για να δείτε ποιος είναι σταθερός στις θέσεις του και ποιος όχι, ακούστε και το εξής: υπήρχε η ρητή δέσμευση από πλευράς ΑΕΚ ότι δεν θα ακουμπήσει κανείς το άλσος και για 2.000 θέσεις στάθμευσης σε παρακείμενο χώρο. Κανένα από τα δύο δεν τηρήθηκε. Στην προπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Αλεξίου, δεσμεύτηκε πως θα φιλοξενήσει τα ερασιτεχνικά τμήματα, κάτι που αναιρέθηκε».

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην έγκριση της υψομετρικής μελέτης: «Για τα υψομετρικά, όποια άποψη κι αν έχει η δημοτική αρχή για το γήπεδο, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε το νόμο. Δυστυχώς έχει πολιτικοποιηθεί ένα ζήτημα φτάνοντας σε απειλές εναντίον υπαλλήλων που δεν φταίνε σε τίποτα. Η υπηρεσία μας, όταν έχει στα χέρια της τα απαραίτητα χαρτιά, θα κάνει ό,τι απαιτείται». «Να σταματήσει ο ιδιότυπος αποκλεισμός του κέντρου της πόλης μας. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του. Όλα αυτά δυσχεραίνουν την εξεύρεση λύσης. Ο Δήμος έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα. Ζητάμε ό,τι ζητάμε για το καλό της πόλης μας. Αν θέλουν να προχωρήσουν, ας το κάνουν, λαμβάνοντας υπόψη πως θα έχουν την πολιτική ευθύνη».

Στην συνέχεια, ο Άρης Βασιλόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για:

Το αν λυθεί το υψομετρικό, θα ξεκινήσουν γρήγορα και οι εργασίες: «Εμείς έχουμε αυτές τις θέσεις για το γήπεδο. Τα υψομετρικά έχουν κυρίως διοικητική σημασία που όταν υπογραφούν ορισμένα θέματα ο Δήμος τότε θα τρέξει τις διαδικασίες. Η διαδικασία για τα υψομετρικά είναι συγκεκριμένη. Ο Δήμος γνωμοδοτεί, η περιφέρεια εγκρίνει. Υπάρχει έλλειψη στοιχείων. Η μελέτη της υπογειοποίησης είναι δωρεά της Δικέφαλος ΑΕ που θα υλοποιηθεί με χρήματα της περιφέρειας. Η Δικέφαλος δεν έχει προχωρήσει στην οριστική μελέτη και ούτε η προμελέτη έχει υπογραφεί».

Το αν έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή του: «Οι απειλές είναι εκατοντάδες. Μηνύματα τουλάχιστον 600 σελίδων. Εμείς έχομε ξεκαθαρίσει ότι στην τρομοκρατία δεν θα υποκύψουμε».

Το αν οι κάτοικοι που προσέφυγαν είναι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας: «Ο Δήμος απαντά για τις ενέργειες του Δήμου. Όταν κάναμε προσφυγή ήταν απόφαση δική μας. Τώρα για τους 17, τυγχάνει να γνωρίζουμε κάποιους που είναι από τη Φιλαδέλφεια. Μας προβληματίζει περισσότερο ότι έχουμε αντιμετωπίσει απειλές και βιαιοπραγίες. Φανταστείτε τους πολίτες αν νιώθουν ικανοί να προσφύγουν».

Το ποιος πυροδοτεί αυτή την ένταση και αν αυτό προέρχεται από την πλευρά της ΑΕΚ: «Είχαμε ένα δημοτικό συμβούλιο που αναβλήθηκε. Σε αυτό δόθηκαν 270 χιλιάδες ευρώ για τη δημιουργία τριών χώρων αθλητισμού. Τα προηγούμενα χρόνια ρίξαμε 400 χιλιάδες ευρώ που εξαφανίστηκαν. Παρουσιάστηκε ως πρόκληση από τα οπαδικά μέσα η παραχώρηση ενός γηπέδου μπιτς βόλει σε τοπικό σωματείο! Για να θεωρηθεί κάτι πρόκληση χρειάζονται πομπός και δέκτης. Όταν ο δέκτης δεν είναι διατεθειμένος να ακούσει, υπάρχει πρόβλημα».

Το αν πραγματικά θέλει το γήπεδο: «Εμείς σεβόμαστε την απόφαση του ΣΤΕ και ζητάμε την αντιστάθμιση των τμημάτων που χάθηκαν. Το γήπεδο το θέλουμε. Η ΑΕΚ είναι κομμάτι της πόλης μας. Από εμάς υπήρξε ρητή απάντηση ότι δεν θέλουμε η ΑΕΚ να φύγει από την πόλη. Θέλουμε το γήπεδο, αλλά ζητάμε να ληφθούν πρόνοιες. Η ΑΕΚ πρέπει να παραμείνει κομμάτι της πόλης μας να απασχολεί τμήματα ερασιτεχνικού αθλητισμού, να βγάζει αθλητές, και όχι μόνο να στεγάζεται ποδοσφαιρικά στο γήπεδο».

Το αν προανήγγειλε νέα προσφυγή και γιατί δεν συνεννοείται με τους φορείς της Πολιτείας: «Δεν έχω προαναγγείλει καμιά νέα προσφυγή στο ΣτΕ. Αυτό που προσπαθώ να καταστήσω σαφές είναι ότι το σχέδιο αυτό έχει προβλήματα. Εμείς επιμένουμε να λέμε “ναι” στο γήπεδο και ζητάμε από την Πολιτεία να κάνει τροποποιήσεις ώστε το γήπεδο να λειτουργήσει θετικά στην πόλη. Είναι ευθύνη της Πολιτείας».

Το αν υπάρχουν αντίποινα από τον ΣΥΡΙΖΑ και για τα όσα λέει η ΑΕΚ για προβοκάτσια από πλευρά του Δήμου: «Δεν μας περνάει από το μυαλό υποψία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντίποινα γιατί εγώ και κάποιοι άλλη της παράταξης έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσον αφορά την ανακοίνωση της ΑΕΚ, δεν θέλω να τη σχολιάσω. Αναφέρεται συνεχώς ότι δημιουργείται από εμάς εμπρηστικό κλίμα. Δεν σηκώνει κανείς ένα τηλέφωνο να δουν αν δεχόμαστε απειλές, αλλά γίνεται μια γραμμή μαζινό και να μας λένε ψεύτες. Αυτό δεν δημιουργεί κλίμα διαλόγου, κάτι που εμείς εξακολουθούμε να επιθυμούμε».

Το αν η κίνηση της ΑΕΚ στο ΚΕ.Σ.Α. ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση και για το αν έχουν υπάρξει επαφές για να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου: «Η απόφαση του ΚΕ.Σ.Α. δεν έχει οριστικοποιηθεί. Δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα σε μας. Αυτό που ζητήθηκε στην ΑΕΚ ήταν να μειωθεί το ύψος του γηπέδου και αλλαγή υλικών και όψης. Σε πρώτη φάση είμαστε θετικοί γιατί και εμείς αυτά ζητούσαμε. Αυτό είναι θετικό προς το συμφέρον της πόλης. Όταν εμείς τα ζητούσαμε υπήρχε αδιαλλαξία. Αν έχουν γίνει αυτά είναι προς τη θετική κατεύθυνση. Το να γίνουν επαφές αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο. Όταν το κλίμα ηρεμήσει και εμφανιστεί η κυβέρνηση κάνοντας τροποποιήσεις και η ΑΕΚ επιδείξει διάθεση για διάλογο, εμείς είμαστε ανοικτοί».

Το ό,τι βγαίνει από το Υπουργείο και από το Ανώτατο Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής δεν συμβαδίζει με την άποψή του: «Οι πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας ξέρουν. Υπήρξε προσπάθεια για πολιτική παρέμβαση. Το Χ στο πρόσωπό μου είναι ουδέτερη θέση; Αυτό δεν είναι προσπάθεια εκλογικού επηρεασμού. Αυτό απέτυχε γιατί το άλογο που είχαν ποντάρει δεν έβγαλε την κούρσα.

Το που κατηγορεί τις συγκεντρώσεις των οπαδών της ΑΕΚ: «Ο όρος λιντσάρισμα περιγράφεται ως κάτι πριν την άσκηση βίας. Ας δοθούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να δουν όλοι τι έγινε. Όταν κατηγορούμαστε για ψεύτες, τότε θα πρέπει να το δει όλη η Ελλάδα. Επιλέξαμε να ασκήσουμε μία μήνυση για τις φθορές στο αυτοκίνητο. Κατηγορηθήκαμε ως ρουφιάνοι γιατί αναγνωρίσαμε κάποιον κόσμο. Αλλά δεν κάναμε μήνυση σε αυτούς, παρά μόνο για τις φθορές στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε μεγάλη ένταση. Θέλετε να ξανακάνουμε μηνύσεις για να υπάρχει κλίμα εντάσεων;».

Το αν το γήπεδο θα ανοίξει κερκόπορτα εμπορικής χρήσης του άλσους: «Ένα γήπεδο για να έχει βιωσιμότητα πρέπει να έχει και άλλες χρήσεις. Στο υπαρκτό σχέδιο δεν υπάρχουν. Τυχαίνει να γνωρίζουμε όμως ότι από το 2011 υπάρχει μια προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή της Columbia και ότι υπάρχουν σχέδια εμπορικής χρήσης της περιοχής. Τροποποιούνται δηλαδή χρήσεις γης στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή γιατί ενώ το γνωρίζουμε δεν έχουμε τις αποδείξεις».

Το ποια είναι η καλύτερη λύση για την ανέγερση του γηπέδου: «Ζητάμε ό,τι ζητάμε, μπορούν να υλοποιηθούν και να προχωρήσει το γήπεδο. Δεν έχουμε εμείς αποφασιστικό ρόλο στη δημιουργία του γηπέδου,. Εμείς θα διεκδικούμε κάποια πράγματα για το καλό της πόλης μας. Το γήπεδο πρέπει να γίνει με τους καλύτερους δυνατούς όρους και να το αγκαλιάσουν όλοι οι πολίτες της πόλης μας».

Το αν είναι πολιτική πράξη μια νέα προσφυγή στο ΣτΕ: «Αυτό που είπα είναι ότι ο δήμος έχει κάποια αιτήματα. Λέμε πως αυτά θα διεκδικήσουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε πολιτικά για να γίνουν πράξη για το καλό της πόλης μας. Αν εννοούσα νομικά θα ανέφερε τη λέξη “νομικά”».

Το αν υπάρχουν φόβοι για επεισόδια και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Δήμου: «Φυσικά και υπάρχουν. Ήδη γίνονται επεισόδια. Είναι μονομερή και το έχω περιγράψει. Ο φόβος είναι να υπάρξει και από την άλλη πλευρά που δεν θέλει να βρίσκεται περιθωριοποιημένη. Όλη προσπάθεια η δική μας είναι να πέσουν οι τόνοι. Πρέπει να σταματήσει να υπάρχει τρομοκρατία. Απειλούν, κυνηγούν και βιαιοπραγούν. Εμείς ζητάμε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας και στα υψομετρικά να ακολουθηθεί μια προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για να πάρει και αυτό το θέμα τον δρόμο του».

Την πρότασή του να μεταφερθεί το γήπεδο σε άλλη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας: «Αυτό που είπα είναι ότι δεν καταθέσαμε εμείς την πρόταση, και αντιμετωπιστήκαμε με σκαιό τρόπο. Με ατάκες... “να κάνεις εκεί το Δημαρχείο σου”. Δεν είναι αρμόδιος ο δήμος να μπορέσει να κάνει μελέτες τόσο μεγάλης κλίμακας».

Το αν είναι υπέρ της υπογειοποίησης όπως έχει σχεδιαστεί από την Περιφέρεια: «Η υπογειοποίηση έχει διπλή διάσταση. Να βοηθήσει την κυκλοφορία την ώρα λειτουργίας του γηπέδου. Αυτό δημιουργεί ένα χώρο κοινόχρηστο, αλλά στα σημεία βύθισης δημιουργεί σοβαρά εμπόδια και ως συνέπεια της υπογειοποίησης και δημιουργεί ζώνη αποκλεισμού των πεζών από κεντρικά σημεία της πόλης. Και σε αυτό είμαστε αρνητικοί. Αυτό που έχω προτείνει είναι να φτιαχτούν ράμπες εισόδου για να μπορούν να μπουν στα υπόγεια πάρκινγκ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπήκε σε μπελάδες η ΑΕΚ

Μπήκε σε μπελάδες η ΑΕΚ

Επέστρεψε ο Γκάλο, εκτός Βράνιες και Μπάρκας

Επέστρεψε ο Γκάλο, εκτός Βράνιες και Μπάρκας
Άρης: Ανακοινώθηκε ο Κολάσο
Άρης: Ανακοινώθηκε ο Κολάσο
Πόζαρε στην πισίνα και «τρέλανε» το Instagram
Πόζαρε στην πισίνα και «τρέλανε» το Instagram
«Συντριβή» και… Ιταλία στους «16» για τους Νέους
«Συντριβή» και… Ιταλία στους «16» για τους Νέους
Παναθηναϊκός: Το «έριξαν» στον ύπνο Γιόχανσον και Κάτσε (photo)
Παναθηναϊκός: Το «έριξαν» στον ύπνο Γιόχανσον και Κάτσε (photo)
 • Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E28
  23:20Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  23:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  00:00Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Σάλκε
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:05Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:20Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Βαλένθια
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • RBAR 2018 - Magazine
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  03:15Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E12
  03:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Μπρέσια
  04:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μαρσέιγ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Τένις: Σλόαν Στέφενς - Γιελένα Οσταπένκο
  05:30WTA 2018. Miami Open presented by Itau. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Σάλκε
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Φενέρμπαχτσε
  06:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • 96ο Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb 2018
  07:00Οι πιο θαρραλέοι οδηγοί μηχανοκίνητων αναμετρούνται σε έναν 'Αγώνα προς τα σύννεφα', το ετήσιο Pikes Peak Climb Event, με στόχο τον τερματισμό στα Βραχώδη Όρη της Βορείου Αμερικής, αψηφώντας το υψόμετρο, την απόσταση 19.99 χιλιομέτρων και τις καιρικές συνθήκες. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • UEFA Youth League 2017-18 - Ανασκόπηση
  07:30Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  07:45Mongolia Bike Challenge.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:154 Deserts Race Series.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  08:25Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:45PANERAI Classic Yachts Challenge.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  09:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:15XTERRA European Tour.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:45Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  10:45XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  11:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E6
  12:05Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  12:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:50Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  13:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:15Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  14:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  15:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:20Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  16:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Αλίαζ Μπεντένε
  17:002018 ATP World Tour 250. Argentina Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • GP Confidential 2018 E12
  17:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Χετάφε. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies