Ντε Λα Μπέγια: Βαδίζουμε σε καλά βήματα
Μια μορφή απολογισμού για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, αλλά και τη δική του, επιχείρησε να κάνει ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από το Champions League ως τη χειρότερη στιγμή, όμως εκτιμά ως θετική τη γενική εικόνα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη επί του Παναιτωλικού για να κάνει η ομάδα του... χαρούμενα Χριστούγεννα.
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA, αρχικά τόνισε: «Έχουμε εκπληρώσει μέχρι τώρα τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της περιόδου, αφού έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, έχουμε κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα, είμαστε πρώτοι με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Επομένως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει».
Αναφερόμενος στην καλύτερη, αλλά και τη χειρότερη στιγμή στην ομάδα, είπε: «Η καλύτερη στιγμή είναι η συμμετοχή και οι νίκες στα ντέρμπι. Η χειρότερη είναι σίγουρα ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Champions League».
Και μιλώντας για τον εαυτό του συνέχισε: «Είμαι ικανοποιημένος. Προσαρμόστηκα γρήγορα και συνειδητοποίησα πως ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, ένας μεγάλος σύλλογος. Έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές ως τώρα. Ήταν κρίμα που τραυματίστηκα και έμεινα εκτός δράσης για ένα διάστημα, αλλά το έχω ξεχάσει και ο στόχος για το 2017 είναι να συνεχίσω δυνατός και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ».
Τέλος, για το ματς με τον Παναιτωλικό δήλωσε: «Οποιοσδήποτε αντίπαλος μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα, γι’ αυτό θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι να δώσουμε από την πρώτη στιγμή την απαιτούμενη ενέργεια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενα Χριστούγεννα».