Το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη ρίχνει ο Ίβιτς

Το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη ρίχνει ο Ίβιτς

Η αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ είναι το ζητούμενο που πρέπει να βελτιώσει ο Βλάνταν Ίβιτς, μέσα από τις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει τα προβλήματα του δικέφαλου του βορρά και στόχος του είναι να βελτιώσει τους ποδοσφαιριστές του σε συγκεκριμένους τομείς.

Η προπόνηση της Πέμπτης (10.11) ήταν αφιερωμένη στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο με εναλλαγές παιχνιδιού και στη συνεχή κίνηση, ενώ υπήρχε και άσκηση για ανάπτυξη σε τρεις ζώνες με γρήγορο τελείωμα και την μπάλα να περνά υποχρεωτικά από τον επιθετικό.

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε και πάλι (μεγαλύτερο) μέρος της προπόνησης παράλληλα με ειδικό πρόγραμμα επανένταξης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονούνται κανονικά, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Τζοβάρας, Μούτσα, Δοδοντσάκης. Την Παρασκευή (11.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.



Αποθέωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «GOAT ο Ναν, AI ο Γκραντ, καρδιά της ομάδας ο Σλούκας»
Η αποθέωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους παίκτες του Παναθηναϊκού -Τι είπε για Ναν, Σλούκα, Λεσόρ
Λεβερκούζεκ - Ολυμπιακός: Ψάχνει υπέρβαση στη Γερμανία - Η ώρα και το κανάλι
Λεβερκούζεκ - Ολυμπιακός: Ψάχνει υπέρβαση στη Γερμανία - Η ώρα και το κανάλι
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι αριθμοί και τα γεγονότα
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι αριθμοί και τα γεγονότα
Serie A: Στο χειρουργείο ο Λόφτους-Τσικ, εκτός για αρκετούς μήνες
Serie A: Στο χειρουργείο ο Λόφτους-Τσικ, εκτός για αρκετούς μήνες
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved