Τούντορ: «Αυτοί που πρέπει στα play-off»

Τούντορ: «Αυτοί που πρέπει στα play-off»

Τα play-off σκέφτεται από τώρα ο Ιγκόρ Τούντορ!

Αναλυτικά ο τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε:

Για τις θλάσεις: «Οι μυικοί τραυματισμοί είναι ένα θέμα για το οποίο σκεφτόμαστε πολύ. Έχω κάποιες πιθανές εξηγήσεις αλλά όχι την τελική. Είναι 3-4 ίδιοι παίκτες. Ούτε είναι θέμα προπόνησης γιατί το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε σχεδόν καθόλου προπόνηση γιατί υπάρχουν συνέχεια παιχνίδια. Ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικές αντοχές. Ο Ροντρίγκεζ ήταν ίσως ρίσκο που μπήκε για τρίτο συνεχόμενο ματς. Ό,τι και να κάνει, βγαίνει χαμένος. Όταν παίζεις με τους καλύτερους 11, φοβάσαι τον τραυματισμοί, αν όχι, χάνεις σε ποιότητα. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείς σε καθημερινή βάση, είναι μέσα στο μυαλό μας. Είναι κάποιοι παράγοντες που δεν μπορείς να επηρεάσεις».

Για τη διαφορά των 2 ημιχρόνων: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα ημίχρονα, το πρώτο, όσο είμαι εδώ. Ο Ατρόμητος πήγε για το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος, έκανε αλλαγές. Πήρε τον έλεγχο από το 60′ μετά αλλά χωρίς ευκαιρία. Και το γκολ ακόμα δεν ήταν τελική προσπάθεια. Δεν είναι ωραία να παίρνει το έλεγχο ο αντίπαλος, για μένα για τους οπαδούς, αλλά είναι στιγμές που πρέπει να αμυνθείς και αμυνθήκαμε καλά. Δε θέλω να ψάχνω δικαιολογίες αλλά και οι δυο τραυματισμοί επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα».

Για τα γκολ από στημένα: «Δουλεύουμε σε αυτό. Όλοι αμύνονται στα στημένα. Οι νεαροί παίκτες πρέπει να μεγαλώσουν γρήγορα. Να τελειώσουν το παιχνίδι όταν είσαι κυρίαρχος. Όταν μπορείς να βάλεις 3 ή 4 γκολ, πρέπει να τα βάλεις».

Για τον Βελλίδη: «Ξέρουμε ότι είναι καλός τερματοφύλακας. Θα μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά σε κάποιες φάσεις. Είναι νέο κλαμπ για αυτόν. Πρέπει να εγκλιματιστεί. Έχει τη στήριξη όλων μας, είναι ηγέτης και μπορεί να τα καταφέρει».

Για τους στόχους: «Οι παίκτες που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ ξέρουν τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Είμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο».

Για το πού βλέπει πρόοδο στον ΠΑΟΚ: «Είμαι ευχαριστημένος από τη βελτίωση μας. Η διαφορά που βλέπω είναι ότι σε πολλά ματς δεν αξίζαμε να χάσουμε, ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε την κυριαρχία, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Πιστεύω ότι στα play off θα είναι μια σημαντική ομάδα, θα το δείξει, όταν θα είμαστε όλοι έτοιμοι».

Για τον ίδιο και τις μεταγραφές: «Δεν μπορώ να σχολιάσω για τις μεταγραφές. Μπορώ να διαχειριστώ την πίεση. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Είμαστε εδώ για να είμαστε έτοιμοι για τα play off».

Για τη διαχείριση ενόψει play off: «Από το τέλος της κανονικής περιόδου, μέχρι να αρχίσουν τα play off, υπάρχουν δυο βδομάδες, εκεί πρέπει να διαχειριστείς το ρόστερ σου, υπάρχει χρόνος. Είναι σημαντικό ότι υπάρχουν 20 διαφορετικοί παίκτες, κάθε ένας πρέπει να χειριστεί διαφορετικά».



Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved