Τα «χώνει» σε Γκιρτζίκη ο Κοντονής!
Ο Σταύρος Κοντονής προέβη σε συστάσεις προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη λέγοντας πως πρέπει να σκληρύνει η στάση του απέναντι στη διαιτησία.
Στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού βρέθηκε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στον οποίο συνέστησε πως πρέπει να είναι πιο αυστηρός με τους διαιτητές των αγώνων. Από όσα διέρρευσαν φαίνεται πως ο Σταύρος Κοντονής είπε πως αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα προχωρήσει σε διακοπή του πρωταθλήματος.
Θυμίζουμε βέβαια, ότι αντίστοιχη συνάντηση με παρόμοιο περιεχόμενο είχε γίνει μεταξύ των δύο ανδρών και στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς χωρίς βέβαια να παρατηρηθεί κάποια αλλαγή στα όσα βλέπουμε στα γήπεδα.
Ο Γιώργος Γκιρτζίκης από την πλευρά του αποχωρώντας από το γραφείο του κ. Κοντονή δήλωσε: «Υπάρχουν προβλήματα με τους διαιτητές. Εμείς είμαστε και θα γίνουμε ακόμα πιο σκληροί με τους διαιτητές. Θέλουμε να σφυρίζουν ό,τι βλέπουν και να τα καταγράφουν, ακόμα και το παραμικρό».