Ξέσπασε ο Πουλίδο!

Ξέσπασε ο Πουλίδο!

Ο Άλαν Πουλίδο που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού ξέσπασε!

Απέναντι στον Πλατανιά έκανε το ντεμπούτο του ο Άλαν Πουλίδο και τα Μέσα του Μεξικό ανέφεραν πως η συμμετοχή του ήταν παράνομη. Έτσι ο ίδιος ξέσπασε για το γεγονός αυτό.

«Επαιξα μερικά λεπτά και προσπάθησα να δώσω ό,τι καλύτερο μπορούσα. Συνεχίζω τη δουλειά, ώστε να είμαι έτοιμος για να πάρω κι άλλες ευκαιρίες», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Γαύρος» και συνέχισε.

«Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, κάτι που σημαίνει πως κανένας παίκτης δεν μπορεί να επαναπαυθεί, θεωρώντας ότι έχει σίγουρη θέση. Προσωπικά θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο και στόχος μου είναι να βελτιώνομαι επί καθημερινής βάσης».

Για τα όσα γράφονται στο Μεξικό είπε: «Στο Μεξικό γράφουν και λένε διάφορα για μένα, αλλά πλέον έχω μάθει να μην ασχολούμαι με αυτά. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ο Ολυμπιακός και επικεντρώνομαι στη δουλειά μου στην ομάδα για να κερδίσω περισσότερες ευκαιρίες. Τίποτα από τα υπόλοιπα που λέγονται δεν με ενδιαφέρει».



Ατρόμητος: Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ντούσαν Κέρκεζ
Ατρόμητος: Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ντούσαν Κέρκεζ
Ο Σενγκούν αποθέωσε Εργκίν Αταμάν
Ο Σενγκούν αποθέωσε Εργκίν Αταμάν
Euroleague: Δύο μήνες εκτός ο Σέιν Λάρκιν
Euroleague: Δύο μήνες εκτός ο Σέιν Λάρκιν
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η Ισπανία συνεχίζει να… σκορπά τρόμο
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η Ισπανία συνεχίζει να… σκορπά τρόμο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved