Ποια... ψυχολογικά. Αυτό(ν) φοβάται ο Μπουονανότε στην ΑΕΚ!

Ποια... ψυχολογικά. Αυτό(ν) φοβάται ο Μπουονανότε στην ΑΕΚ!

Το OnSports σας αποκαλύπτει ποια είναι η μεγάλη ανησυχία του "Νάνο" στη νέα του ομάδα.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να πει το "ναι" στην κιτρινόμαυρη πρόταση, μεταξύ άλλων φρόντισε να εξασφαλίσει και συστάσεις για τη νέα του ομάδα από παλιούς συμπατριώτες του που έπαιξαν σε αυτήν, αλλά και άλλους αργεντινούς που αγωνίστηκαν σε συλλόγους της Ελλάδας και έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την δυναμική της ΑΕΚ. Ανάμεσα με όσους μίλησε ήταν και οι Νάτσο Σκόκο και Σεμπάστιαν Σάχα. Οι δύο αργεντινοί που αγωνίστηκαν πριν σχεδόν έξι χρόνια στην Ένωση.

Έμαθε καλά πράγματα και όλα αυτά που άκουσε βοήθησαν στην απόφασή του. Έμαθε όμως και... ένα άσχημο! Ο "καληνύχτας" ενημερώθηκε με όλες τις λεπτομέρειες για το τι εστί Τζιμπούρ και τι προβλήματα είχαν μαζί του οι συμπατριώτες του στη κοινή τους θητεία στα Σπάτα.

Ο Σκόκο προειδοποίησε τον Μπουονανότε ότι θα πρέπει να διαχειριστεί έξυπνα τα θέμα για να μην έχει κι εκείνος ζητήματα. Του εξήγησε κάποια πράγματα και η αλήθεια είναι ότι ο 27χρονος ανησύχησε. "Φοβήθηκε" για τη συνύπαρξή του με τον "τρομοκράτη" με την έννοια ότι δεν θέλει να μπλέξει σε μια άρρωστη κατάσταση. Δεν ανησυχεί για τα δικά του... ψυχολογικά, αλλά για εκείνα του Αλγερινού!

Πάντως το καλό είναι ότι τον έβαλε στο κλίμα ο Σκόκο. Το κακό όμως ότι τον προϊδέασε (αρνητικά) και αυτό σίγουρα δεν είναι θετικό για τη σχέση που θα πρέπει να αναπτύξουν άμεσα ο Ντιέγκο και ο Ράφικ.

Επίσης, δεν πρέπει να λησμονούμε, ότι οι θέσεις που αγωνίζονται είναι άμεσα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Δεκάρι ή εξτρέμ ο Μπουονανότε, κορυφή στην επίθεση ο Τζιμπούρ. Επιβάλλεται η ιδανική συνεργασία και για να επιτευχθεί είναι σημαντικό να υπάρχει και καλή σχέση μεταξύ τους.

Για να δούμε... Θα αποτελέσει άραγε κι αυτό μια σπαζοκεφαλιά για τον Δέλλα τις επόμενες μέρες;

Υ. Γ.: Και κάτι επίσης για τον Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός δείχνει με τη στάση του να μην επιχειρεί να μένει μακριά από την ΑΕΚ. Ότι του αρέσει αυτό που έχει γίνει φέτος. Η αναθέρμανση δηλαδή του κιτρινόμαυρου ενδιαφέροντος, η πόρτα που άνοιξε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το τηλεφώνημα που του έκανε ξανά ο Ντέμης Νικολαϊδης και το οποίο σας είχαμε αποκαλύψει στο OnSports, ο δυνατός σύνδεσμος πλέον που αποκτά στα αποδυτήρια του Δικεφάλου με τον Μπουονανότε.

Όλα αυτά φαίνεται να τα αντιμετωπίζει με ενδιαφέρον ο "υδραυλικός". Και πρέπει να κρατήσουμε την στάση του. Μπορεί να είναι σημάδια για τις σκέψεις του στο άμεσο μέλλον... Και εννοούμε, ξεκάθαρα, την επιστροφή του στην Ένωση.



Μπάγερν Μονάχου: Ανατροπή με Τούχελ!
Μπάγερν Μονάχου: Ανατροπή με Τούχελ!
ΑΕΚ: Στη λίστα της Μαρσέιγ ο Αλμέιδα - Η συμφωνία του με την Ένωση
ΑΕΚ: Στη λίστα της Μαρσέιγ ο Αλμέιδα - Η συμφωνία του με την Ένωση
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Από Cosmote TV και MEGA η μετάδοση
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Από Cosmote TV και MEGA η μετάδοση
Final-4 Euroleague: Προγνωστικά, Ειδικά στοιχήματα
Final-4 Euroleague: Προγνωστικά, Ειδικά στοιχήματα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved