ΑΕΚ: Ζητά την περιβαλλοντική αδειοδότηση της «Αγιά Σοφιάς»
Μετά την δικαίωση της ΑΕΚ από το Συμβούλιο της Επικρατείας στο θέμα του γηπέδου, αρχίζουν να «τρέχουν» οι διαδικασίες για να μπορέσουν να αρχίσουν άμεσα τα έργα στην «Αγιά Σοφιά».
Στην Ένωση θεωρούν πως έχει χαθεί ήδη πολύς χρόνος και γι’ αυτό η ερασιτεχνική ΑΕΚ και η «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική» υπέβαλλαν με επίσημο έγγραφο στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη τις δύο απορριπτικές αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ στις αιτήσεις ακύρωσης για το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια με την παράκληση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης του έργου.
Αυτό το έγγραφο λείπει από τον φάκελο της ΑΕΚ, προκειμένου να πάρει στα χέρια της την οικοδομική άδεια και να μπορέσει να ξεκινήσει τα έργα ανοικοδόμησης του νέου σπιτιού της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι δηλώσεις του Υπουργού ΠΑΠΕΝ Παναγιώτη Λαφαζάνη την Τρίτη (16/6) ήταν προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο καλείται πλέον να προβεί και σε πράξεις.