Ιμπαγάσα: «Αξίζει την παραμονή ο Πανιώνιος»

Ιμπαγάσα: «Αξίζει την παραμονή ο Πανιώνιος»

Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος των «κυανέρυθρων» εκφράζει την αισιοδοξία του για την προσπάθεια της ομάδας να μείνει στην «μεγάλη» κατηγορία

Βάσει της εικόνας που έχει δείξει στη σεζόν, ο Πανιώνιος αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία σύμφωνα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός χαφ με δηλώσεις του στη NOVA χαρακτήρισε ιδιαίτερο για τον ίδιο το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μια χρονιά δύσκολη για τον Πανιώνιο φτάνει στο τέλος της με θετικό πρόσημο. Πως νιώθεις; «Σίγουρα ήταν μια σεζόν γεμάτη δυσκολίες. Τώρα είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Απομένουν τρεις αγωνιστικές, πρέπει να πάρουμε σίγουρα μια νίκη για να παραμείνουμε στην κατηγορία και να συνεχίσουμε και του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ».

Στο ξεκίνημα της σεζόν και με τα άσχημα αποτελέσματα που είχε ο Πανιώνιος ποιες ήταν οι σκέψεις σου; Πίστευες ότι στο τέλος η ομάδα θα τα κατάφερνε; «Γενικά η σεζόν είχε αρκετές διακυμάνσεις. Είχαμε και την αλλαγή προπονητή. Στα πρώτα ματς η ομάδα έπιασε καλή απόδοση, αλλά δεν είχε νίκες. Τα αποτελέσματα δεν μας βοηθούσαν γι’ αυτό και η σεζόν δυσκόλεψε. Τώρα, όμως, είμαστε κοντά στο να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Θέλουμε μία νίκη στα τρία επόμενα ματς για να σωθούμε. Πιστεύω ότι αξίζουμε την παραμονή».

Αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό, την ομάδα που κατέκτησες τίτλους στην Ελλάδα... Πως νιώθεις; Πόσο ιδιαίτερος είναι αυτός ο αγώνας για σένα; «Ύστερα από τέσσερις σεζόν στον Ολυμπιακό, αυτό το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο. Ελπίζω να κάνουμε καλό παιχνίδι και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Βέβαια, το παιχνίδι είναι δύσκολο, όμως, είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Μπορεί ο Πανιώνιος να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον πρωταθλητή Ελλάδας; «Είναι δύσκολη η αποστολή μας, όμως έχουμε μελετήσει αρκετά το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας. Η ομάδα είναι σε φόρμα, δεν είχαμε προβλήματα στις προπονήσεις, έχουμε τη σωστή νοοτροπία, παίζουμε στην έδρα μας. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει. Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Το μέλλον σου; Οι σκέψεις σου για την επόμενη σεζόν; Θα συνεχίσεις να παίζεις ποδόσφαιρο ή έφτασε η ώρα να τελειώσει μια σπουδαία καριέρα; «Να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή δεν ξέρω. Μου κάνεις μια δύσκολη ερώτηση. Απομένουν τρεις αγωνιστικές. Σ’ αυτό το διάστημα θα πρέπει να αποφασίσω αν μπορώ να συνεχίσω για ακόμα μία σεζόν ή να βάλω τέλος στην καριέρα μου. Θα πάρω την απόφαση σ’ αυτές τις τρεις εβδομάδες. Θα ήθελα να συνεχίσω για ακόμα μία σεζόν γιατί πιστεύω πως είμαι σε καλή κατάσταση. Ας τελειώσει όμως η σεζόν και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω».



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved