Αστέρας Τρίπολης: Το αντίο του Γεωργακόπουλου

Αστέρας Τρίπολης: Το αντίο του Γεωργακόπουλου

Με το δικό του μήνυμα επέλεξε ο Γιώργος Γεωργακόπουλος να αποχαιρετίσει τον Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος μετά από οκτώ χρόνια

Ο νεαρός τερματοφύλακας με μήνυμά του στη σελίδα του στο facebook ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες της αρκαδικής ΠΑΕ για την ευκαιρία που του έδωσαν να παίξει στην ομάδα της πόλης του, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για άτομα που κυνηγούν προσωπικά συμφέροντα και δεν θέλουν το καλό του Αστέρα.

Αναλυτικά:

Μια πορεία που ξεκίνησε πριν 8 χρόνια έφτασε στο τέλος της. Παρότι το τέλος δεν ήταν όπως το περίμενα, αρνητικές συμπεριφορές από συγκεκριμένα άτομα δεν είναι ικανές να αλλοιώσουν τα συναισθήματά μου για την ομάδα της πόλης μου. Μια πορεία που είχε τα πάντα, χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ιδιοκτήτες που μου έδωσαν τη δυνατότητα να εκπληρώσω ένα παιδικό μου όνειρο παίζοντας με την ομάδας της γενέτειράς μου, με την οποία έζησα αξέχαστες επιτυχίες, καθώς και όλα τα άτομα της ΠΑΕ που συνεργάστηκα από τα τμήματα υποδομής μέχρι και σήμερα.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο προπονητή μου κ. Τζέρι Ούγκεν που στάθηκε δίπλα μου σα δεύτερος πατέρας όλα αυτά τα χρόνια, στα καλά αλλά κυρίως στα δύσκολα.

Εύχομαι η ομάδα του Αστέρα να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά και οι ιδιοκτήτες να εξελίξουν αυτό το οικοδόμημα το οποίο είναι κερδοφόρο σε όλους τους τομείς για την περιοχή μας, έχοντας δίπλα τους άτομα που ενδιαφέρονται για το συνολικό καλό της ομάδας και όχι άτομα που εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα.

Υ.Γ 1. Επιτυχημένες καριέρες χτίζονται από άτομα με προσωπικότητα, αξιοπρέπεια και εγωισμό (με την καλή έννοια)

Υ.Γ 2. Όπως είχε πει και ένας πολύ καλός φίλος και πρώην παίκτης της ομάδας, ο Χρήστος Πιπίνης, το σύνθημα του Αστέρα θα πρέπει να είναι "ΠΑΜΕ ΑΣΤΈΡΑ" Ελληνική ομάδα είμαστε άλλωστε (χωρίς ίχνος ρατσισμού).

Εις το επανιδείν ...



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved