Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Η κριτική των «πράσινων»

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Η κριτική των «πράσινων»

Διαβάστε στο Onsportsτην κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, με τους «πράσινους» να έχουν καλή απόδοση και να επικρατούν δίκαια του Παναιτωλικού.

Το Onsports βαθμολογεί τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου.

ΛΟΥΚ ΣΤΙΛ 7: Ο Άγγλος τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικά σταθερός και όποτε χρειάστηκε κράτησε το «μηδέν» για τον Παναθηναϊκό. Πιστώνεται τη διπλή επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο στις προσπάθειες των Κάπελ και Μαρτίνες και το ψύχραιμο παιχνίδι του.

ΝΑΝΟ 7: Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο Ισπανός μπακ. Με καλά ανεβάσματα, κράτησε τη θέση του και δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού. Από τα πόδια του φεύγει η μπάλα στο γκολ του Παναθηναϊκού, με την ικανότητά του στις στημένες φάσεις να αποδίδει αυτή τη φορά για το «τριφύλλι».

ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ 7: Σταθερότατος ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός στο κέντρο της άμυνας. Στην επιστροφή του στην ενδεκάδα έκανε ώριμο παιχνίδι, περιόρισε τους φορ του Παναιτωλικού και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΜΕΝΤΕΣ 7: Καλό παιχνίδι κι από τον Ολλανδό αμυντικό χαφ, ο οποίος έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός. Δεν έχασε μονομαχίες, δεν έκανε λάθη προηγούμενων αγώνων και βοήθησε την ομάδα του να φτιάξει το παιχνίδι της από την άμυνα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ 8: Τέταρτο στη σειρά παιχνίδι, στο οποίο ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού είχε πολύ καλή απόδοση. Περιόρισε σημαντικά τη δράση του Κάπελ, ενώ είχε εξαιρετικές προωθήσεις που βοηθούσαν στο επιθετικό κομμάτι τους «πράσινους». Έχει ανεβάσει πάρα πολύ την απόδοσή του και βοηθάει σημαντικά τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ 7: Πολλά τρεξίματα, περισσότερες μάχες και σταθερή απόδοση από τον νεαρό μέσο. Θα μπορούσε να αποφύγει κάποια λάθη που έκανε, τα οποία όμως οφείλονται περισσότερο στην απειρία και τον ενθουσιασμό. Σημαντικός στη μεσαία γραμμή, δικαίωσε τον Αναστασίου που τον ξεκίνησε

ΖΕΚΑ 7: Είχε τρεξίματα και πάθος, όπως πάντα, ωστόσο δεν έκανε κάτι που να ξεχωρίσει. Βοήθησε όσο έπρεπε την ομάδα, ήταν σωστός στις μεταβιβάσεις του και όπως πάντα παρέσυρε και τους υπόλοιπους στο πρεσάρισμα και στο «τρέξιμο» του αντιπάλου.

ΟΥΑΣΙΜ ΜΠΟΥΙ 6: Μέτριος ο Ολλανδός, σε ένα παιχνίδι που συνολικά η μεσαία γραμμή της ομάδας του είχε καλή απόδοση. Δεν είχε το μεγάλο λάθος ή τόσο κακή απόδοση, όμως, δεν έδωσε το κάτι παραπάνω με τα σουτ που επιχείρησε ή τις μπαλιές που περίμενε ο Αναστασίου.

ΕΜΙΡ ΜΠΑΪΡΑΜΙ 7: Ξεκίνησε πολύ δυνατά, ήταν από τους κορυφαίους στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ αν δεν πλάσαρε πάνω στον Ράφαελ στη μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά. Είχε καλές μεταβιβάσεις, όμως, στη συνέχεια έμεινε από δυνάμεις και δίκαια αντικαταστάθηκε.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΕΛΗΣ 6: Έδωσε μάχες με τα… θηρία στην άμυνα του Παναιτωλικού, είχε διάθεση και όρεξη να βοηθήσει, αλλά δεν ήταν στην καλύτερή του μέρα. Δίκαια έγινε αλλαγή από τον Αναστασίου λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

ΜΛΑΝΤΕΝ ΠΕΤΡΙΤΣ 9: Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο. Είχε εξαιρετικές εμπνεύσεις, διάθεση, ποιότητα και τελικές που εν τέλει δικαιώθηκαν με την… τρίτη αφού αρχικά η κεφαλιά στο πρώτο μέρος έφυγε άουτ, ενώ το σουτ στο φινάλε του πρώτου πήγε στο δοκάρι. Το γκολ που πέτυχε επισφράγισε μια από τις καλύτερες βραδιές του με τα «πράσινα».

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ 7: Ο Σουηδός στράικερ μπορεί να μην σκόραρε, όμως, κέρδισε πολλές μάχες κι άνοιξε χώρους με την είσοδό του στο ματς. Ο Μπεργκ θα μπορούσε να έχει και μια ασίστ στο ενεργητικό του αν ο Μπούι δεν έχανε μεγάλη ευκαιρία, ενώ γενικά η παρουσία του ήταν για ακόμα μια φορά ηγετική καθώς αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το «τριφύλλι».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΙΝΑΣ - : Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί

ΤΑΣΟΣ ΛΑΓΟΣ - : Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί



Άρης: Ανακοίνωσε τον Πουλιανίτη μέχρι το 2027
Άρης: Ανακοίνωσε τον Πουλιανίτη μέχρι το 2027
Βόλεϊ: Τέλος ο Ατσιομπανιτέι από τον Παναθηναϊκό
Βόλεϊ: Τέλος ο Ατσιομπανιτέι από τον Παναθηναϊκό
Εμμανουέλα Κατζουράκη: Από την τραγωδία στα Τέμπη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης στη σκοποβολή!
Εμμανουέλα Κατζουράκη: Από την τραγωδία στα Τέμπη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης στη σκοποβολή!
Conference League: «Σφραγίζει» πρόκριση η ΑΕΚ, για την ανατροπή ο Άρης
Conference League: «Σφραγίζει» πρόκριση η ΑΕΚ, για την ανατροπή ο Άρης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved