ΠΑΟΚ: Ο έλεγχος των δανεικών
Πέντε από τους παίκτες του «Δικεφάλου» που αγωνίζονται με άλλη φανέλα, έπαιξαν την Δευτέρα (3/11)
Το βλέμμα των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ εκτός από ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι στραμμένο και στους παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες με τη μορφή δανεισμού. Έτσι, φροντίζουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας θα ενημερώνουν για τον… έλεγχο των δανεικών, παρακολουθώντας στενά την πορεία τους.
Αναλυτικά αναφέρεται: «Σε… δυο δόσεις αγωνίστηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς οι ομάδες 5 εξ αυτών αγωνίστηκαν την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου. Αναλυτικά:
Απόλλων Καλαμαριάς (Παπαδόπουλος – Κιόσε) – Τύρναβος 1-0
Ένα πανέμορφο γκολ πέτυχε στο 12 λεπτό ο Παπαδόπουλος με σουτ από το ύψος της περιοχής και χάρισε το σημαντικό “τρίποντο” στην ομάδα του. Ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς. Αντίθετα ο Κρίστι Κιόσε έμεινε εκτός αποστολής, καθώς παρότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, δεν πρόλαβε να συμμετάσχει σε πολλές προπονήσεις πριν το ματς.
Αιγινιακός (Πολύζος-Πόποβιτς) – Ηρακλής 1-2
Βασικός ξεκίνησε ο Πόποβιτς την αναμέτρηση και είχε σχετικά καλή παρουσία, πριν αντικατασταθεί στο 79ο από τον Αλέκο Θεοδωρίδη. Αντίθετα ο Στέφανος Πολύζος δεν αγωνίστηκε στην χθεσινή ήττα της ομάδας του.
Σαραγόσα – Τενερίφη (Χακόμπο) 2-3
Μεγάλη νίκη πέτυχε η Τενερίφη επί της Σαραγόσα εκτός έδρας με έναν εκ των σκόρερ της να είναι ο Βιτόλο. Ο “δικός” μας Σανθ Χακόμπο ήταν εκτός αποστολής της ομάδας του, καθώς δεν έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό του».