Παντελίδης: «Δεν είναι τελικός»

Παντελίδης: «Δεν είναι τελικός»

Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε πως το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο, δεν είναι τελικός για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας: «Σίγουρα μας προβληματίζει. Το να μην έχεις πάρει τη νίκη είναι άσχημο. Δεν κοιτάμε τη θέση. Είναι συγκυριακό και θέμα χρόνου να αρχίσουμε την αναρρίχηση στη βαθμολογία».

Για το αν είναι τελικός το παιχνίδι: «Για εμένα δεν είναι τελικός. Είναι ένα παιχνίδι μεγάλης ανάγκης για τη νίκη. Υπάρχει ένας αντίπαλος και πρέπει να το σεβόμαστε. Είναι νωρίς να μιλάμε για τελικούς. Κάθε χρόνο αναγεννιέται από τις στάχτες του ο Πανιώνιος. Παρουσιάζει πάντα μία ανταγωνιστική ομάδα και έτσι είναι και φέτος. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς μετά την ήττα του. Θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη.

Για τον Πανιώνιο: «Είναι μία ομάδα η οποία ομαδικά έχει αρκετή ενέργεια στο γήπεδο. Υπάρχει μικρός μέσος όρος ηλικίας και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Υπάρχουν και κάποιοι ποιοτικοί παίκτες που χρειάζονται προσοχή. Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε συλλογικά».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, πάθος και δύναμη. Αυτός που έχει ανάγκη τους βαθμούς πρέπει να το δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».



Ταουσιάνης: «Συγκέντρωση στο πλάνο»
Ταουσιάνης: «Συγκέντρωση στο πλάνο»
Παναθηναϊκός: Τετραήμερο ρεπό οι «πράσινοι»
Παναθηναϊκός: Τετραήμερο ρεπό οι «πράσινοι»
ΑΕΛ Novibet: Πλήγμα με Κοσονού - Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού
ΑΕΛ Novibet: Πλήγμα με Κοσονού - Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού
Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη
Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved