Πανιώνιος: Στη… γύρα για προπονητικό
Από την ημέρα που ο Πανιώνιος παραχώρησε το «Απήλιον» στον Παναθηναϊκό, αναζητά το νέο του προπονητικό κέντρο.
Η προηγούμενη διοίκηση δεν κατάφερε να επιλύσει αυτό το θέμα και πλέον οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες των «κυανέρυθρων», αναζητούν το επόμενο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Στον Πανιώνιο, έχουν ξεκαθαρίσει πως αυτό που είναι σε πρώτη προτεραιότητα είναι η αγωνιστική αλλά και η οικονομική σωτηρία της ομάδας. Όμως, είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης και το κομμάτι του προπονητικού.
Εκεί, άλλωστε, θα στεγαστούν κι οι ακαδημίες του Πανιωνίου που πάντα είναι «αιμοδότης» τόσο της πρώτης ομάδας όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Παράλληλα, θα γίνονται καλύτερα και οι προπονήσεις των «κυανέρυθρων» σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, οι διοικούντες τον Ιστορικό, έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε αυτόν τον τομέα.
Στα αγωνιστικά, ο Τερεζόπουλος συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ποντάρει πολλά στην επιστροφή του Αριέλ Ιμπαγάσα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ αναμένεται να πάρει ευκαιρίες και ο Ταξιάρχης Φούντας που δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένος.