ΠΑΟΚ: «Εξάψαλμος» μετά την Εθνική

ΠΑΟΚ: «Εξάψαλμος» μετά την Εθνική

Η εικόνα του «Δικεφάλου» απέναντι στην Γκινγκάμπ δεν θα περάσει έτσι, με τον Αναστασιάδη να περιμένει την επιστροφή των διεθνών για τα… περαιτέρω

Η ψυχολογία με την οποία μετέβη στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ ήταν εντελώς αντίθετη με την εικόνα που παρουσίασε ο «Δικεφάλος» απέναντι στους Γάλλους, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 με… κάτω τα χέρια. Ωστόσο, με την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη αναχώρησαν οκτώ παίκτες προκειμένου να ενσωματωθούν στις εθνικές τους κι αναμένεται να φύγουν ακόμη τρεις.

Συνεπώς, ο Αναστασιάδης δεν μπορεί να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του αλλά κυρίως δεν μπορεί να αναλύσει παρουσία όλων το παιχνίδι στο στάδιο «Ρουντουρού». Αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν μπορεί και να κριτικάρει όπως θα ήθελε την εμφάνιση της ομάδας του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (4/10) ο έμπειρος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως περιμένει την επιστροφή των διεθνών προκειμένου να τους μιλήσει και πιθανότατα να τους τα… ψάλλει για την εικόνα που παρουσίασαν προκειμένου να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον.



Στην Αθήνα ο Τάι Νίκολς για το Περιστέρι
Στην Αθήνα ο Τάι Νίκολς για το Περιστέρι
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λάντο Νόρις αλλάζουν ρόλους
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λάντο Νόρις αλλάζουν ρόλους
Μεταγραφές: Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Μάρκο Πετσάρσκι
Μεταγραφές: Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Μάρκο Πετσάρσκι
ΑΕΚ: Φιλικό με τους πρωταθλητές Ευρώπης
ΑΕΚ: Φιλικό με τους πρωταθλητές Ευρώπης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved