ΠΑΟΚ: Γεύμα συσπείρωσης (photos+video)
Παίκτες, τεχνικό τιμ κι εκπρόσωποι της διοίκησης συνέφαγαν μετά την προπόνηση της Πέμπτης (10/4)
Ένας συνήθης τρόπος προκειμένου να συσφιχτούν οι σχέσεις σε μια ομάδα και να βγει προς τα έξω κλίμα ενότητας και καλού κλίματος είναι το… τραπέζωμα διοίκησης, παικτών και τεχνικού τιμ. Έτσι, στον ΠΑΟΚ επέλεξαν να ακολουθήσουν για ακόμη μια φορά τον άγραφο κανόνα καθώς τους περιμένει δύσκολη συνέχεια με τη ρεβάνς απέναντι στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο αλλά και στα πλέι οφ. Μετά το τέλος της προπόνησης την Πέμπτη (10/4) λοιπόν η «οικογένεια» του «Δικεφάλου» συγκεντρώθηκε σε εστιατόριο της Δυτικής Θεσσαλονίκης όπου γευμάτισε, με τους παίκτες να έχουν την ευκαιρία να… αποφορτιστούν ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έπονται.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει: «Δεν πέρασε πολύς καιρός από το προηγούμενο δείπνο που διοργανώθηκε για όλη την ομάδα… Η επιτυχία εκείνης της βραδιάς, αλλά και η πολύ καλή διάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος τον τελευταίο καιρό οδήγησαν στην απόφαση να επαναληφθεί ένα ομαδικό γεύμα!
Μετά την πρωινή προπόνηση λοιπόν ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και προσωπικό του αγωνιστικού τμήματος έδωσαν ραντεβού στο γνωστό εστιατόριο “Καλά Καθούμενα”, που επιφύλαξε ένα πλουσιοπάροχο σαρακοστιανό τραπέζι. Τις κουβέντες μονοπώλησαν οι προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις και οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα μόλις έγιναν αντιληπτοί στην περιοχή».
Γευματίζει όλη η ομάδα μετά την πρωινή προπόνηση #paoklife pic.twitter.com/AgRc603oLc
— PAOK FC / Π.Α.Ο.Κ. (@PAOK_FC) April 10, 2014