Παναθηναϊκός: «Η Λεωφόρος μας ανήκει»

Παναθηναϊκός: «Η Λεωφόρος μας ανήκει»

Επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία υπογραμμίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ιδιοκτησίας της Λεωφόρου και πως το «τριφύλλι» δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ποτέ το «σπίτι» του.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Λεωφόρου, υπήρξε έντονη ανησυχία για την επόμενη ημέρα. Από τη στιγμή που στο σχέδιο του ΟΡΣΑ δεν υπήρχε πουθενά το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν… μαύρες σκέψεις, όμως, από την ΠΑΕ πήραν ξεκάθαρη κι επίσημη θέση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» υπογραμμίζουν πως δεν αμφισβητείται το γεγονός ότι το γήπεδο ανήκει στον Παναθηναϊκό και πως δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να φύγει από την ιστορική της έδρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επαναλαμβάνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανήκει στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Είναι επίσης γνωστό ότι τους επόμενους μήνες έχουν προγραμματιστεί - και θα γίνουν - έργα ανακατασκευής του. Επομένως, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να φύγει ο Παναθηναϊκός από την ιστορική του έδρα θα είναι να το αποφασίσει ο ίδιος, δηλαδή ο κόσμος της ομάδας μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, θέμα ασφαλώς που δεν τίθεται».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός 85-78: Σκληρή ήττα που τον αφήνει πίσω
Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός 85-78: Σκληρή ήττα που τον αφήνει πίσω
Μεταγραφές, Πανσερραϊκός: Έριξε… βόμβα με Τεϊσέιρα!
Μεταγραφές, Πανσερραϊκός: Έριξε… βόμβα με Τεϊσέιρα!
Euroleague: Έφυγαν με «διπλά» Βίρτους και Μπασκόνια
Euroleague: Έφυγαν με «διπλά» Βίρτους και Μπασκόνια
Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός AKTOR: Στις εξέδρες ο Μάρκους Μινχ!
Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός AKTOR: Στις εξέδρες ο Μάρκους Μινχ!
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved