Σάντσεζ: «Για τη νίκη με Καλλονή»

Σάντσεζ: «Για τη νίκη με Καλλονή»

Ο Λόρι Σάντσεζ υποστήριξε πως ο Απόλλωνας Σμύρνης θα παραταχθεί με μοναδικό σκοπό τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Πάντα πάμε για τους τρεις βαθμούς και ίσως μας κόστισε το παιχνίδι με τον Αστέρα, όπου θέλαμε πάση θυσία να πάρουμε το τρίποντο. Στην Αγγλία το ονομάζουμε εξάποντο. Μας έπνιξε ο ενθουσιασμός σε αυτό το παιχνίδι. Ίσως ο πόντος να είναι καλός αλλά εμείς προσπαθούμε πάντα για το τρίποντο. Πρέπει να συγχαρούμε και τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας που σκόραρε σε εκείνο το σημείο του αγώνα», δήλωσε αρχικά ο Λόρι Σάντσεθ.

Για το παιχνίδι με την Καλλονή: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς δεν παύουμε να  στοχεύουμε στη νίκη. Η Καλλονή είχε δύο πολύ καλά αποτελέσματα και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το που πιστεύει πως θα κριθεί το παιχνίδι: «Αυτό το λέω κάθε εβδομάδα. Όποια ομάδα σκοράρει περισσότερα γκολ και δεχτεί λιγότερα θα κερδίσει. Είναι πολύ απλό το ποδόσφαιρο. Να σκοράρεις και να μην δεχτείς γκολ. Τα υπόλοιπα είναι για τους παράγοντες και τους επιστήμονες».

Για το αν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας: «Νομίζω ναι. Για αυτό τους φέραμε. Θα χρειαστούν κάποιες εβδομάδες για να ενσωματωθούν αλλά νομίζω ότι θα μας βοηθήσουν».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Ο Σότσα «σφυρίζει» στο ΠΑΟΚ – Μπέτις
Ο Σότσα «σφυρίζει» στο ΠΑΟΚ – Μπέτις
Φερεντσβάρος - Παναθηναϊκός: Ο Ουκρανός Μπαλάκιν διαιτητής στο κρίσιμο ματς της Βουδαπέστης
Φερεντσβάρος - Παναθηναϊκός: Ο Ουκρανός Μπαλάκιν διαιτητής στο κρίσιμο ματς της Βουδαπέστης
ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Ομόνοιας ο Οντουμπάτζο
ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Ομόνοιας ο Οντουμπάτζο
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ελ Κααμπί, στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ελ Κααμπί, στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved