Καζναφέρης: «Καλή η διαιτησία του Μάνταλου»

Καζναφέρης: «Καλή η διαιτησία του Μάνταλου»

Καλά χειρίστηκε το ντέρμπι ο Σταύρος Μάνταλος, σύμφωνα με τον Γιώργο Καζναφέρη.

Ο πρώην διαιτητής σχολίασε στον Sentra 103,3 τις επιδόσεις του ρέφερι στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι ήταν πολύ καλός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καζναφέρη:

Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής σχολίασε τα όσα έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι της Λεωφόρου λέγοντας: «Δεδομένων των συνθηκών ενός τέτοιου ντέρμπι και του γεγονότος πως πρόκειται για ένα παιδί χωρίς μεγάλες εμπειρίες, ήταν πολύ καλή η διαιτησία του με λαθάκια που δεν επηρέασαν και δεν τα θυμόμαστε. Το πρόσημο είναι θετικό».

Ερωτηθείς αν ο Μάνταλος προσπάθησε να μοιράσει τα «κουκιά», εξήγησε: «Το ότι έδωσε ένα δυο φάουλ παραπάνω στον Ολυμπιακό και χάρισε μια κάρτα στον Παναθηναϊκό, εντάσσονται και αυτά στα λαθάκια ρουτίνας. Έκανε σωστή διαχείριση του αγώνα. Και μετά το πρώτο 20λεπτο, όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού επηρεασμένοι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα είχαν επιθετική συμπεριφορά, κέρδισε τον σεβασμό ποδοσφαιριστών και φιλάθλων και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι διαμαρτυρίες για να χαλάσει το παιχνίδι ήταν ελάχιστες. Ο Μάνταλος λειτούργησε με ψυχραιμία και οξυδέρκεια».

Σχολιάζοντας το γεγονός πως του... πήγε το παιχνίδι, είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε δύσκολες φάσεις μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ήταν τυχερός που δεν είχε τέτοιες φάσεις, φάσεις που `είναι και δεν είναι' γιατί σήμερα θα θέλαμε αναλύσεις επί αναλύσεων και πολλά ριπλέι για να πούμε τι έγινε. Έξω από τις περιοχές όμως, διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι».

Για τις συνεχείς διακοπές ανέφερε: «Δεν νομίζω πως μπορούσε να το χειριστεί καλύτερα. Το ερώτημα είναι βέβαια πώς μπήκαν όλα αυτά τα καπνογόνα με τόση αστυνομία. Πιθανότατα να πέρασαν στην ανοιχτή προπόνηση της Παρασκευής ή κάτι δεν έγινε σωστά. Έχω παίξει και στο Καραϊσκάκη και τη Λεωφόρο και το ΟΑΚΑ και δυστυχώς στην Ελλάδα αυτά πάντα γίνονται και θα γίνονται. Και είναι κάτι για το οποίο δεν φταίει ο διαιτητής. Αν το διακόψει και φύγει θα γίνει επανάσταση και δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοια».

Αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου με αφορμή το γεγονός πως ήταν ο διαιτητής στο ντεμπούτο του «πιστολέρο» σε έναν αγώνα στο «Βικελίδης». «Ο Μήτρογλου είναι χαρισματικός. Βάζει γκολ ανά πάσα στιγμή με οποιοδήποτε τρόπο. Έχει πολλά προσόντα, είναι ψηλός, γρήγορος, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, έχει τεχνική, έχει τα πάντα. Είχε αδικήσει τον εαυτό του με τη συμπεριφορά του. Πλέον δουλεύει περισσότερο, μιλάει λιγότερα, συμπεριφέρεται πιο κόσμια».

Τέλος, είπε πως δεδομένων των συνθηκών στην Ελλάδα, τον εκφράζουν οι δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη που έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την φιλοξενία, ενώ είπε πως οι διαητησίες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι περισσότερο καλές παρά κακές, βάζοντας στους κορυφαίους τον Μάνταλο, τον Κάκο και τον Σπάθα.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved