Παναθηναϊκός: Διαγωνισμός του Ερασιτέχνη για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Διαγωνισμός του Ερασιτέχνη για το ντέρμπι

Νέα καμπάνια μέσω sms από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, με τα μηνύματα να ενισχύουν τον σύλλογο αλλά να δίνουν και τη δυνατότητα διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αλλάζει και αυτό είναι και το κεντρικό σύνθημα σε όλους τους διαγωνισμούς και τις προωθητικές ενέργειες που κάνει φέτος. Οι «πράσινοι» με νέο διαγωνισμό μέσω sms, δίνει τη δυνατότητα να ενισχυθεί ο σύλλογος αλλά και να μπει ο κάθε ένας που στέλνει μήνυμα σε κλήρωση για 15 διπλά εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου.

Μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποίηση την έναρξη του διαγωνισμού από την Παρασκευή (18/10), με την αφίσα να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή…

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο σας στέλνει στο «αιώνιο» ντέρμπι!

Κάθε μέρα από σήμερα (18/10) και μέχρι την 1η Νοεμβρίου ένας τυχερός θα κερδίζει ένα διπλό εισιτήριο για το ποδοσφαιρικό «αιώνιο» ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στη Λεωφόρο!

Πώς; Μα φυσικά στέλνοντας μήνυμα ΠΑΟ ή PAO (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και αποστολή στο 54529 γιατί ο ΠΑΟ αλλάΖΕΙ και κάθε μήνυμα βοηθάει στην οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη μας, και παράλληλα αυξάνει τις πιθανότητες να είστε ο τυχερός που θα βρεθεί μαζί με ένα φίλο/η του στο Ναό για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι!

Για να είστε μέσα σε κάθε μία από τις 15 κληρώσεις και να διεκδικήσετε ένα από τα 30 (!) συνολικά εισιτήρια πρέπει καθημερινά να στέλνετε τουλάχιστον ένα SMS στο 54529. Περισσότερα sms, περισσότερες πιθανότητες…

Οι όροι συμμετοχής εδώ: http://panathinaikos1908.gr/pdf/terms_sms3.pdf».

Σκάει… βόμβα στην Ισπανία
Σκάει… βόμβα στην Ισπανία
Σιγουριά στον Παναθηναϊκό!
Σιγουριά στον Παναθηναϊκό!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Κίνδυνος για Σιμεόνε
Ατλέτικο Μαδρίτης: Κίνδυνος για Σιμεόνε
Ολυμπιακός: Πεδράο και Πεδρόσα «τσεκάρει» ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Πεδράο και Πεδρόσα «τσεκάρει» ο Μαρτίνς

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης