Παπαδόπουλος: «Επένδυση του Σαββίδη στη Θέρμη»

Παπαδόπουλος: «Επένδυση του Σαββίδη στη Θέρμη»

Ο Δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος μίλησε για την κατασκευή γηπεδικών εγκαταστάσεων του ΠΑΟΚ στην πόλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM:

«Ευελπιστούμε η περιοχή μας να γίνει ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο με κυρίαρχη βέβαια την παρουσία του ΠΑΟΚ καθώς η επένδυση που έχει σχεδιαστεί είναι κάτι πολύ μεγάλο για την περιοχή και θα δώσει και πολλές θέσεις εργασίας».

Για τις 1000 θέσεις εργασίας που είπε ο κ.Σαββίδης: «Δεν ξέρω τι είπε ο κ.Σαββίδης, αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι με το τεθεί όλο αυτό σε λειτουργία θα ανοίξουν άμεσα 150 θέσεις εργασίας. Η ολοκλήρωση ενός σχεδιασμού που έχει ο επενδυτής στο μυαλό του είναι πολύ μεγάλη ιστορία και μπορεί να πάρει πολλά χρόνια για να ολοκληρωθεί, όμως αυτό που μπορεί να κάνει άμεσα είναι 150 θέσεις δουλείες».

Για το αν έχει γίνει συμφωνία να πάρει μόνο δημότες Θέρμης: «Αυτό το ζητάμε από όλους τους επενδυτές, τουλάχιστον στις βοηθητικές θέσεις, γιατί σε επίπεδο στελεχών, προφανώς και θα επιλέξει με τα δικά του κριτήρια τα καλύτερα στελέχη για να πάει η δουλειά του μπροστά. Η κ.Γιαταγάνα φαντάζομαι μίλησε για το σύνολο της επένδυσης και είπε για 1000 θέσεις εργασίες. Εγώ λέω για το αθλητικό κέντρο που  μπορεί να λειτουργήσει άμεσα. Η επένδυση όπως την παρουσίασε ο κ.Σαββίδης είναι αρχικά 80 εκ,ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 150 εκ,ευρώ».

Για τις σκληρές διαπραγματεύσεις που γίνονται: «Είμαι δήμαρχος εκλεγμένος και δεν διαχειρίζομαι την δική μου περιουσία. Αν ήταν δική μου η περιουσία θα είχε το κλείσει το θέμα μέσα σε λίγες ώρες, αλλά τώρα μιλάμε για περιουσία του δήμου, μια περιουσία του κράτους, οπότε πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και σε ότι αναφορά την εξασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος αλλά και σε ότι αναφορά την εξασφάλιση της νομιμότητας όλων των διαδικασιών που επιβάλει ο νόμος για να γίνει όλη η επένδυση. Ο διαγωνισμός μπορεί να γίνει πάρα πολύ σύντομα, με το που ελεγχθεί η σύμβαση. Αυτά λέγαμε σήμερα με τους συνεργάτες του κ.Σαββίδη, τους ζήτησα να βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή, δηλαδή να βοηθήσουν όσο τον δυνατόν γρηγορότερα να τελειώσουν όλες αυτές οι διαδικασίες και να ξεκινήσει να γίνεται η επένδυση. Γιατί μέσα στην επένδυση υπάρχει η υποχρέωση να κατασκευαστεί ένα κολυμβητήριο για λογαριασμό του δήμου όπου ο δήμος θα έχει την αποκλειστική χρήση. Είναι μια υπόσχεση όλων των αυτοδιοικιτικών του δήμου μας προς του πολίτες εδώ και χρόνια. Θα γίνει μια σύγχρονη εγκατάσταση που θα λειτουργεί χωρίς κόστος και θα βοηθήσει τους πολίτες της Θέρμης να απολαύουν επιτέλους ένα κολυμβητήριο το οποίο είναι στα χαρτιά τόσα χρόνια».

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Πάιροτζ για τις τελικές συζητήσεις με τον Αλαφούζο
Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Πάιροτζ για τις τελικές συζητήσεις με τον Αλαφούζο
«Βόμβα» στο «Άνφιλντ»!
«Βόμβα» στο «Άνφιλντ»!
Champions League: Το ταξίδι στα αστέρια… συνεχίζεται!
Champions League: Το ταξίδι στα αστέρια… συνεχίζεται!
Ποντάρουμε στο «διπλό»
Ποντάρουμε στο «διπλό»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης