Λορενς: «Στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Λορενς: «Στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Ο άσος του ΠΑΟΚ Λίαμ Λόρενς μίλησε για του στόχους και το νέο πρόσωπο της ομάδας. Περιμένει πως και πώς να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να βρεθεί ξανά εντός αγωνιστικού χώρου. Ενώ υποστήριξε ότι είναι απαίσιο να παίζεις μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal News:

Πρώτα απ' όλα, σε τι κατάσταση βρίσκεται;
«Η αποθεραπεία κυλά ομαλά. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαι έτοιμος στο παιχνίδι με τη Βέροια. Αυτό πιστεύω, αυτό ελπίζω. Ο καθένας στη θέση μου θα ήθελε να απουσιάσει σε όσο το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια μπορούσε. Δυστυχώς ο τραυματισμός ήρθε σε σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα και για μένα».

Να σε γυρίσω λίγες ημέρες πίσω. Τι γεύση σας άφησαν τα παιχνίδια με τη Σάλκε;
«Γλυκιά στην αρχή και πικρή στο τέλος. Πικρή όχι μόνο διότι αποκλειστήκαμε, αλλά διότι διαπιστώσαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με καλούς παίκτες, ίσως πιο έμπειρη από εμάς, είχαμε την ευκαιρία στο γήπεδό μας να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας έστελνε στους ομίλους αλλά πληρώσαμε κάποια ελάχιστα λάθη που κάναμε. Και ποιος δεν ήθελε να είναι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.»

Τελικά, πως είναι να παίζεις σε άδειες κερκίδες;
«Είναι απαίσιο. Το να λείπουν οι φίλαθλοι από τις κερκίδες είναι άσχημο. Το να λείπουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τις κερκίδες, είναι ακόμα χειρότερο. Το ποδόσφαιρο ζει από τους φιλάθλους, είναι για τους φιλάθλους. Θέλω να γίνει και αυτό το παιχνίδι που έχουμε ακόμα να δώσουμε χωρίς κόσμο και να μη ξανασυμβεί ποτέ ξανά αυτό».

Δηλαδή, αν ο ΠΑΟΚ είχε τους φιλάθλους του στο ματς με τη Σάλκε.
«Δε θέλω να το σκέφτομαι αυτό. Πέρασε από το μυαλό όλων μας, πίστεψέ με, αλλά δεν μπορεί να ζεις με το αν. Αν είχαμε βάλει ένα σουτ, αν είχαμε φιλάθλους. Ότι έγινε, έγινε».

Η Ευρώπη δεν τελείωσε για τον ΠΑΟΚ.
«Ναι, αλήθεια είναι αυτό. Πέρυσι δε τα είχαμε καταφέρει όμως τώρα, είμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που η ομάδα έχει βρεθεί αν δεν κάνω λάθος άλλες δυο φορές, και μάλιστα έχει προκριθεί και στην επόμενη φάση. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα, αλλά δεν σκεφτόμαστε αυτά τα παιχνίδια. Τουλάχιστον όχι τώρα. Πρώτα είναι ο αγώνας με τη Βέροια και στη συνέχεια θα σκεφτούμε το πρώτο παιχνίδι που θα είναι εντός έδρας με την ομάδα από το Καζακστάν».

Στο τέλος της χρονιάς, με τι θα είστε ευχαριστημένοι;
«Πέρυσι δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στους ομίλους κάποιας διοργάνωσης, φέτος το πετύχαμε, αλλά και πάλι, δε μας φτάνει αυτό. Θέλουμε να προχωρήσουμε από τον όμιλο. Στο πρωτάθλημα βγήκαμε δεύτεροι και στο κύπελλο φτάσαμε στον ημιτελικό. Η κάθε ομάδα στη θέση μας θα ήθελε το κάτι παραπάνω. Πρέπει αυτό να το δείξουμε στο γήπεδο. Να μιλήσουμε εκεί."" Θέλουμε αρχικά να βρισκόμαστε στη κορυφή και να περάσουμε στην επόμενη φάση στην Ευρώπη. Έχουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και αυτό θα πρέπει να είναι ο πρώτος μας στόχος. Οι νίκες είναι ο νούμερο ένα στόχος για κάθε ομάδα που παίζει για το πρωτάθλημα. Αυτό θέλουμε. Νίκες, για εμάς και για τους φιλάθλους μας».

Το παιχνίδι που θα δώσετε το Σάββατο κόντρα στη Βέροια,  θα είναι το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Το πρώτο, στο Αγρίνιο ήταν μια καταστροφή.
«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και το συζητήσαμε μετά. Κακή μέρα, κακό αποτέλεσμα. Κάναμε λάθη, ατομικά αλλά και ως σύνολο. Από τέτοιες ήττες πρέπει να μαθαίνουμε. Πρέπει να κερδίσουμε στη Βέροια».

Πως κρίνεις τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα σε σχέση με αυτά που βρήκες στον ΠΑΟΚ πριν από σχεδόν ένα χρόνο;
«Θεωρώ ότι ως σύνολο είμαστε καλύτεροι, αλλά αυτό δε φτάνει. Πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο, διότι με το να το λες, δεν κερδίζεις».

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα;
«Θα ήταν κάτι το καταπληκτικό, κάτι μοναδικό αν το καταφέρναμε. Όλοι ξέρουμε τι θα συμβεί αν το πετύχουμε. Πέρυσι βγήκαμε δεύτεροι και φέτος ήμαστε ένα καλύτερο σύνολο όπως σου είπα. Άρα ο στόχος είναι η νίκη. Η νίκη σε κάθε παιχνίδι».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved