Μάντζιος: «Κοντά μας ο κόσμος»

Μάντζιος: «Κοντά μας ο κόσμος»

Ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως ο Πανθρακικός χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου του.

Αναλυτικά τι είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν θα μπορούσε η ομάδα να κερδίσει σε κάποιο από τα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδι, είπε: «Θεωρώ ότι ειδικά στο ματς της Λιβαδειάς, όπου είχαμε το προβάδισμα μέχρι λίγα λεπτά πριν το τέλος, θα μπορούσε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα. Και δε θα χάναμε τη νίκη, αν δεν υπήρχε η άδικη αποβολή του Ντιόγκο. Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε και από τα δύο παιχνίδια είναι η καλή εικόνα της ομάδας, ειδικά αν αναλογιστούμε τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει φέτος στον Πανθρακικό. Απλά δεν ήμασταν καλοί σε κάποιες λεπτομέρειες. Σίγουρα πάντως δεν έχουμε πάρει αυτό που αξίζαμε μέχρι τώρα και το γεγονός είναι ότι έχουμε 1 βαθμό».

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, τόνισε: «Θα είναι σίγουρα δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο αντίπαλος θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Κι εμείς όμως είμαστε μια καλή ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, ώστε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στη Super League».

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει, δήλωσε: «Είναι σημαντικές απουσίες και αυτή του Σαρακατσάνου κι αυτή του Εμπό, ωστόσο οι ατυχίες υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό. Υπάρχουν επίσης προβλήματα και με τους Μακρυδημήτρη και Ζος και δουλεύω κάποιες εναλλακτικές λύσεις στο μυαλό μου, για το κέντρο της άμυνας».

Για το πού θα κριθεί ο αγώνας με τον Παναιτωλικό, σχολίασε: «Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην αποφασιστικότητα, στο πάθος που θα δείξουμε. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας. Η νίκη του Παναιτωλικού απέναντι στον ΠΑΟΚ μας δείχνει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά αυτό δε μας αγχώνει».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Κατσικοκέρης, ήταν ξεκάθαρος ότι: «Μετά τη διακοπή ο Κατσικοκέρης θα είναι σε κατάσταση, ώστε να αγωνιστεί παραπάνω από 60 λεπτά».

Για το ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης δεν έκρυψε πως: «Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια που υπάρχουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να αποκτήσουμε έναν ακόμη παίκτη. Μέχρι την Κυριακή πάντως δε θα κάνουμε κάποια κίνηση, οπότε είναι πιθανό να κινηθούμε για ελεύθερο παίκτη, αν δούμε ότι μας λείπει κάτι και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Για τη δύναμη της έδρας, υπογράμμισε: «Πρώτα απ’ όλα πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο απ’ ότι το περσινό. Θα είναι απρόβλεπτο το πρωτάθλημα, παντού θα μπορείς να πάρεις βαθμούς, αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και Ατρόμητο ή Αστέρα Τρίπολης. Δεν υπάρχουν φέτος δηλαδή κάποιες φανερά αδύναμες ομάδες».

Για το αν τον ανησυχεί ατομικά κάποιος παίκτες του Παναιτωλικού, σημείωσε: «Το μόνο που μας ανησυχεί και μας προβληματίζει είναι το αν θα έχουμε στη διάθεσή μας τους παίκτες στην άμυνα, τον Μακρυδημήτρη και τον Ζος. Ο Καμαρά είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ωστόσο έχουμε διαβάσει γενικά τον Παναιτωλικό κι έχουμε λύσεις για να τον αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει ο κόσμος ήταν: «Πρέπει να είναι κοντά μας ο κόσμος, γιατί ο δρόμος στο φετινό πρωτάθλημα είναι μακρύς και χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved