Γρηγορίου: «Να αποδειχθεί η αλήθεια»

Γρηγορίου: «Να αποδειχθεί η αλήθεια»

Ο Χάρης Γρηγορίου κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΠΟ υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως ο κ. Τριτσώνης έγραψε αναλήθειες στο φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά τι είπε: «Η υπόθεση στην Δευτεροβάθμια κρίνεται από την αρχή. Με τα πραγματικά περιστατικά και το ίδιο αποδεικτικό υλικό και ελπίζουμε ότι εδώ θα δικαιωθούμε πραγματικά. Προστέθηκε το στοιχείο της αποκάλυψης του τηλεφωνήματος του κ.Τριτσώνη με τον κ.Μπριάκο, ο καθένας ας αναλογιστεί την θέση του. Όλοι όσοι μπορούν και παρέχουν μια προστασία στον κ.Τριτσώνη, θα πρέπει τώρα να αναδιπλώσουν την θέση τους για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Δεν είναι αυτή που περιγράφει ο κ.Τριτσώνης στο φύλλο αγώνος. Η έννοια της ενστάσεως είναι να συνεχιστεί το ματς από το σημείο της διακοπής. Και αυτό προσπαθήσαμε να αποδείξουμε σήμερα. Η πεμπτουσία της Δικαιοσύνης είναι ότι έχεις δικαίωμα σε ένα δεύτερο βαθμό, να μπορείς να αποδεικνύεις και να βελτιώνεις την θέση του και να μπορείς πραγματικά να βρεις το δίκιο σου».

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνει καταγγελία εις βάρος του Άρη, κατέληξε: «Υπάρχει μία σκέψη για καταγγελία εις βάρος του Άρη, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί».



Παναθηναϊκός: Sold out ο αγώνας τίτλου με τον ΖΑΟΝ
Παναθηναϊκός: Sold out ο αγώνας τίτλου με τον ΖΑΟΝ
Ένα καταπράσινο πάρκο αναψυχής στο γήπεδο του Βοτανικού
Ένα καταπράσινο πάρκο αναψυχής στο γήπεδο του Βοτανικού
Λίβερπουλ: Πρώτος στόχος για το καλοκαίρι ο Ντιομαντέ
Λίβερπουλ: Πρώτος στόχος για το καλοκαίρι ο Ντιομαντέ
Σοκ στη Δανία: 19χρονος παίκτης της Μίντιλαντ μαχαιρώθηκε
Σοκ στη Δανία: 19χρονος παίκτης της Μίντιλαντ μαχαιρώθηκε
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved