Δημητρέλος: «Δεν φταίει η NOVA»

Δημητρέλος: «Δεν φταίει η NOVA»

Ο Ανδρέας Δημητρέλος υποστήριξε πως η ανακοίνωση της ΑΕΚ δεν ήταν κατά της NOVA, αλλά κατά του πρωταθλήματος.

Στην εκπομπή η "Ώρα των Πρωταθλητών" μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου

«Όπως είχαμε πει το νόημα του υστερόγραφου δεν συνδέει τον υποβιβασμό με τη NOVA. Το νόημα έχει να κάνει ότι εμείς καλούμε τον κόσμο να σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί.
Αυτό που θέλουμε εμείς είναι οι αγώνες να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ήδη χάσαμε ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά και πάνε τώρα να την τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί στο φύλο αγώνα.

Εγω δεν μπορώ να μιλήσω για καθαρό ή μη καθαρό πρωτάθλημα γιατί πρέπει να προσέχω και τι λέω. Ένα υγείες πρωτάθλημα λέμε όλοι ότι θέλουμε, όμως το θέμα είναι τι γίνεται .
Η NOVA είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της απλά εμείς λέμε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπορεί να ασχολείται με αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα έτσι όπως διεξάγεται
Δεν μπορώ να πω αν είναι καθαρό η μη καθαρό αλλά ξέρω ότι ένας διαιτητής γράφει αναληθή γεγονότα στο φύλο αγώνα.
Ξεκινάμε από ένα σκεπτικό ότι η ΑΕΚ έχει μάθει να παίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όμως συνέβησαν κάποια γεγονότα τα οποία θίγουν την ΑΕΚ. Η αδικία που πρόκειται να υποστεί η ΑΕΚ είναι μεγάλη.

Λέω ότι υπάρχει καταγραφή ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο στο γήπεδο. Εμείς δεν θεωρούμε τη ΝΟΒΑ υπαίτια για ότι έχει συμβεί αυτές τις πέντε μέρες. Απλά λέμε ότι με ότι εχει συμβεί αυτές τις μέρες καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ να μην ασχολείται με ότι έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκα δικαίωσε τον Άρη στον αγώνα με την Τρίπολη και δεν έλαβε υπόψη το φύλλο αγώνα και είπε να διεξαχθεί όσος χρόνος απέμενε. Και ήταν και έκθεση του ίδιου διαιτητή.
Δεν δέχθηκα παρέμβαση από κανέναν για την ανακοίνωση που γράψαμε. Υπήρχε μια επιτροπή που μελετούσε τα γεγονότα και καταλήξαμε στην ανακοίνωση. Δεχθηκα μηνύματα από πάρα πολλά άτομα όμως δεν υπήρξαν πιέσεις από κανέναν. Απλά ο καθένας που μας έστελνε μήνυμα η μας τηλεφωνούσε έλεγε την δική του άποψη. Εγώ παλεύω μόνος μου μαζί με τα άλλα μέλη και τους παίκτες για να κρατήσουμε την ΑΕΚ ζωντανή μήπως και βρεθεί κάποια λύση

Έχουμε προκηρύξει εκλογές στις 14 Μαϊού Ουσιαστικά δεν θα ασκήσουμε διοίκηση μέχρι τότε και θα περιμένουμε την εκλογή της νέας διοίκησης

Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ από κάποιες ενέργειες της διοίκησης που κατάφερε και πήρε αδειοδότηση για συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης θέλω να πω ότι είμαι εδώ, δεν κρύβομαι από κανέναν και θα πρέπει να ντρέπονται όσοι είπαν ότι χρησιμοποιώ το θέμα υγείας που είχα, για να κρυφτώ ».



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved