Παπακώστας: «Μας επηρέασαν κάποιοι άλλοι παράγοντες»

Παπακώστας: «Μας επηρέασαν κάποιοι άλλοι παράγοντες»

Ο Γιάννης Παπακώστας εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον υποβιβασμό της ομάδας του.

Αναλυτικά τι είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα κάναμε μία προσπάθεια, είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές απουσίες ειδικά στο κέντρο της άμυνας. Μετά τα γεγονότα της Βέροιας ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το ματς. Μας αιφνιδίασε το γρήγορο γκολ, ανεβάσαμε στροφές και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Όποιος έβαζε το δεύτερο γκολ θα έπαιρνε και το ματς. Δεν το καταφέραμε εμείς, το κατάφερε η Λιβαδειά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση για πάρα πολλές αγωνιστικές να προσπαθείς και να πολεμάς. Καταφέρανε ως ένα σημείο με τις δυνάμεις τους, όμως δεν φτάνουν μόνο οι δυνάμεις αφού υπήρχαν και κάποιοι άλλοι παράγοντες και είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών.

Συνεχίζουμε άλλα δύο παιχνίδια να δώσουμε το 100% και να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς στο τέλος γιατί η Κέρκυρα είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία και της αξίζει ανάλογη συνέχεια και επιτυχίες στο μέλλον και επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα», είπε ο τεχνικός των Φαιάκων για να αναφερθεί και στο χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη. «Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για τον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη. Συνεργάστηκα 18 μήνες και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου και στους συγγενείς».



Ναν: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να απολαμβάνουμε κάθε ματς»
Ναν: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να απολαμβάνουμε κάθε ματς»
Παναθηναϊκός – Παρτιζάν 91-82: «Καθάρισε» ο Γιούρτσεβεν, «τρελάθηκε» η ομογένεια
Παναθηναϊκός – Παρτιζάν 91-82: «Καθάρισε» ο Γιούρτσεβεν, «τρελάθηκε» η ομογένεια
RE:KRETE Festival 2025 - Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου
RE:KRETE Festival 2025 - Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου
Η αγκαλιά της Δέσποινας Γιαννακοπούλου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Η αγκαλιά της Δέσποινας Γιαννακοπούλου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved