ΑΕΚ: Οι συζητήσεις στα Σπάτα

ΑΕΚ: Οι συζητήσεις στα Σπάτα

Μετά τον… χαμό που προκλήθηκε στα Σπάτα με τις συζητήσεις ανάμεσα στους παίκτες και τον Έβαλντ Λίνεν, ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε να μπει τέλος σε όλα αυτά και όλοι να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Συζητήσεις επί… συζητήσεων έγιναν στα Σπάτα πριν από την προπόνηση της ΑΕΚ. Αρχικά, ο Έβαλντ Λίνεν ξεκαθάρισε στους παίκτες της ομάδας: «Δεν έχω πει αυτά που παρουσιάστηκαν. Εγώ έμαθα σήμερα για το θέμα που προέκυψε. Όπως ξέρετε, πάντα όταν εσείς έχετε ρεπό, εγώ έρχομαι κανονικά στο προπονητήριο και κάνω άλλα πράγματα. Όμως χθες ήταν η πρώτη μέρα μετά από τόσους μήνες που αποφάσισα να πάρω κι εγώ ρεπό. Δεν είχα ενημέρωση για το θέμα που προέκυψε. Καταρχήν, δεν έκανα δηλώσεις. Έκανα μια συζήτηση και αυτά που είπα σε αυτή τη συζήτηση παρουσιάστηκαν διαφορετικά. Εγώ έχω συνηθίσει αλλιώς. Στη Γερμανία, με τους ανθρώπους που μιλάω καταλαβαίνουν ακριβώς τι λέω και μεταφέρουν αυτά που λέω. Και αυτά που λέω είναι πάντα αυτά που λέω και εδώ, σε εσάς. Δεν ξέρω γιατί δημιουργείται ξανά θέμα πριν από ένα παιχνίδι. Μετά από έξι αγώνες κάναμε μια ήττα και έχει γίνει χαμός. Πρέπει να ηρεμίσουμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Γιώργος Κατίδης: «Μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό που έγινε. Και γενικά πάντα με κάποιο τρόπο ανακατεύεται το όνομά μου. Όμως, γενικά, με τις δημόσιες τοποθετήσεις σας σε άλλες περιπτώσεις έχετε καλύψει ποδοσφαιριστές και σε άλλες κάνατε κάποια κριτική που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα σε άλλους παίκτες. Νομίζω ότι σε κάποιες περιπτώσεις υπήρχε αυτή η αδικία και δεν αναφέρομαι μόνο σε εμένα και τον Μπουγαϊδη, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Και με αυτόν τρόπο δημιουργείται πρόβλημα ακόμη και ο ένας ποδοσφαιριστής με τον άλλο. Εσείς είστε ο προπονητής και ξέρετε ότι το σωστό είναι να προσπαθείτε να υπερασπιστείτε τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης πρόσθεσε: «Για ακόμη μια φορά δημιουργήθηκε ένα θέμα με εμένα. Υπήρξε και στο παρελθόν μια περίπτωση που είχε δημιουργηθεί πάλι κάτι ανάλογο, γενικά έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα για εμένα, αρνητικά πράγματα, ενώ όταν έκανα κάποια καλά παιχνίδια, δεν έγινε κάποια αναφορά σε εμένα».

Ο Λίνεν απάντησε στον νεαρό στόπερο ότι: «Εγώ μπορεί να έκανα πριν από καιρό κάποιες τοποθετήσεις, όταν ακόμη μάθαινα το ρόστερ και δεν είχα προλάβει να διαπιστώσω τις δυνατότητες κάθε παίκτη, όμως τον τελευταίο καιρό δεν έχω πει κάτι, ούτε έχω κάποιο παράπονο από σένα».

Όταν ζητήθηκε η άποψη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε: «Η άποψή μου είναι ότι αν όντως είπες αυτά τα πράγματα που παρουσιάστηκαν, ήταν λάθος. Αν δεν τα είπες, κάνουμε τόση ώρα μια άσκοπη συζήτηση, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχουν κάποια άλλα παράπονα επί προσωπικού, μπορούν να λυθούν και κατ' ιδίαν».

Ο Αντώνης Πετρόπουλος είπε: «Και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους έχουν δίκιο σε κάποια πράγματα και ο προπονητής από την δική του πλευρά έχει δίκιο σε κάποια άλλα. Όμως, αν κάτσουμε να ασχοληθούμε με αυτά θα... χάσουμε το τρένο. Τώρα μένουν μπροστά μας επτά παιχνίδια, η ομάδα χρειάζεται βαθμούς για να πετύχει τους στόχους της και σε αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε. Αν υπάρχουν άλλα θέματα που πρέπει να λυθούν, ας τα λύσουμε μετά από αυτά τα επτά παιχνίδια».

Καταλήγοντας ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε συγκέντρωση ενόψει Παναθηναϊκού: «Νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτή τη συζήτηση, γιατί πρέπει να βγούμε και έξω για προπόνηση. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και από εκεί και πέρα να κάνουμε ο καθένας την αυτοκριτική του. Να κοιτάμε τα δικά μας λάθη και όχι των άλλων, τι μπορούμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε σε εμάς και όλοι μαζί να προχωρήσουμε ως ομάδα».



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved