Γκέσιος: «Να νικήσει η Κέρκυρα»

Γκέσιος: «Να νικήσει η Κέρκυρα»

Ο Γιάννης Γκέσιος μιλώντας στο επίσημο σαίτ της Κέρκυρας για την αναμέτρηση με την πρώην του ομάδα, Άρη, υποστήριξε πως το μόνο που θέλει είναι νίκη των «Φαιάκων».

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, ίσως το πιο κρίσιμο για την ομάδα μου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι τη Δευτέρα και το μόνο που θέλουμε είναι η νίκη, διότι, εκτός από τους τρεις βαθμούς, θα πλησιάσουμε τον Άρη στον πόντο και θα βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεται. Επί προσωπικού, είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς μέχρι πριν από λίγο καιρό, ήμουν παίκτης του Άρη. Από εκεί και πέρα, όμως, είμαι επαγγελματίας και το αντιμετωπίζω ως ένα ματς, όπως όλα τα άλλα. Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι να κερδίσει η ομάδα μου», τόνισε.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, δεν έκρυψε, παράλληλα, την ικανοποίησή του από την άφιξή του στην ομάδα, αλλά και τις πρώτες, εν γένει, εντυπώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι εδώ. Και αγωνιστικά νιώθω πολύ καλά – καθώς τους τελευταίους δύο μήνες, στον Άρη δεν αγωνιζόμουν και το να αγωνίζεσαι σου δίνει άλλη ψυχολογία, και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος- και γενικότερα. Οι άνθρωποι στην Κέρκυρα μου έχουν φερθεί, από την πρώτη στιγμή, πολύ καλά. Κάτι, πολύ σημαντικό», σημείωσε. Προσθέτοντας ότι «οι προσωπικοί μου στόχοι, συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Ο Νο1, είναι, άρα, να σώσουμε την Κέρκυρα».

Τέλος, όσον αφορά στο εάν μπαίνει στη διαδικασία... μαθηματικών υπολογισμών, σχετικά με το κεφάλαιο «παραμονή», ξεκαθάρισε: «Δεν κοιτάμε τα επόμενα μας. Αυτή τη στιγμή, στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ο Άρης, αυτό είναι το πιο κρίσιμο ματς. Και, όπως είπε και ο προπονητής μου, σε κάθε αγώνα μπαίνουμε για τους τρεις πόντους. Δεν μας παίρνει για κάτι άλλο. Από εδώ και πέρα, όλα τα ματς είναι πολύ κρίσιμα...»



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved