Πανιώνιος για φίλημα, ΑΕΚ για Football League

Πανιώνιος για φίλημα, ΑΕΚ για Football League

Το χειρότερό ξεκίνημα στην ιστορία της κάνει η ΑΕΚ, μετά την ήττα της με 1-0 από τον Πανιώνιο που αντίθετα κάνει το καλύτερό του ξεκίνημα από το 1970-71.

Μέχρι στιγμής, η ΑΕΚ αντιμετώπιζε ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία από αυτή, κάτι που φαινόταν και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ο κύριος λόγος που μέχρι τώρα δεν είχε φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, ήταν η απειρία της. Απέναντι στον Πανιώνιο όμως, το συγκεκριμένο μειονέκτημα σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή του, καθώς και ο Πανιώνιος αποτελείται από νεαρά παιδιά χωρίς εμπειρία από τη Superleague.

Ακόμα και έτσι, η ομάδα της Νεάς Σμύρνης κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της από το 1970-71 όταν και είχε ανάλογο ξεκίνημα με τέσσερις νίκες και μία ήττα. Η τελευταία, ήρθε επί της ΑΕΚ στην… πλατεία με 1-0. Η νέα αποτυχία για την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, σημαίνει και αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν περάσει οι πρώτες πέντε αγωνιστικές έχοντας μόλις ένα βαθμό.

Οι ευθύνες του Βαγγέλη Βλάχου για τη νέα τραγική εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» πολλές! Ο Έλληνας τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με τον Γιάγκο Φερνάντες σε ρόλο αμυντικού χαφ  που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να τα καταφέρει, ενώ εκτός ενδεκάδας έμεινε ο Ρότζερ Γκερέιρο που επίσης αποδεδειγμένα είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους από τα στημένα.

Η Ένωση μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Κόντρα στη ροή του αγώνα και για ακόμα ένα παιχνίδι, η ομάδα του Βλάχου έκανε τραγικά λάθη στην άμυνα. Στο 16’ ο Μενδρινός εκτέλεσε το κόρνερ και ύστερα από τριπλό λάθος ο Καμπάνταης βρέθηκε απέναντι στον Αραμπατζή χωρίς να δυσκολευτεί να ανοίξει το σκορ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (1-0).

Στο επόμενο 20λεπτο, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει και ούσα αγχωμένη δεν δημιούργησε καμία σημαντική ευκαιρία. Αυτή ήρθε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Κατίδης έκανε το σουτ από τα 30 μέτρα με την μπάλα να ξυρίζει το δοκάρι του Περιστερίδη.

Στο ημίχρονο, ο Βαγγέλης Βλάχος, για ακόμα μία φορά προσπάθησε να διορθώσει τα… αδιόρθωτα κάνοντας δύο αλλαγές σύγχυσης περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Φούντα και Γκερέιρο που έδωσε πνοή στο παιχνίδι της ομάδας.

Αυτό που έλειπε από τον «δικέφαλο» ήταν ο… τρόπος. Μπορεί να είχε την κατοχή, ωστόσο δεν είχε την κάθετη πάσα και τα καλά στημένα για να απειλήσει. Όλο το δεύτερο ημίχρονο, κύλισε χωρίς ευκαιρίες για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Πανιώνιο να περιμένει την Ένωση στο μισό γήπεδο χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, έφτασε κοντά και στο 2-0, ωστόσο στο 71’ το σουτ του Κούρου βρήκε τον Αραμπατζή σε ετοιμότητα που έδιωξε σε κόρνερ.

Μέχρι το τέλος δεν υπήρξε κάτι σημαντικό για τις δύο ομάδες με τον Ταξιάρχη Φούντα να… προλαβαίνει να αποβληθεί καθώς στο 86’ δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πλέον με τη νέα της ήττα, η ΑΕΚ παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και αγνοεί την εκτός έδρας νίκη για 13ο συνεχόμενο παιχνίδι, με τελευταία της νίκη αυτή απέναντι στον Λεβαδειακό με 2-0.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος – ΑΕΚ πατήστε ΕΔΩ.



La Liga: Στο +7 με ανατροπή η Μπαρτσελόνα
La Liga: Στο +7 με ανατροπή η Μπαρτσελόνα
Τρόμος στην Κροατία: Μεγάλης έκτασης επεισόδια πριν το Χάιντουκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Τρόμος στην Κροατία: Μεγάλης έκτασης επεισόδια πριν το Χάιντουκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Ο Χάρης Δούκας προανήγγειλε καθυστέρηση στην κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού
Ο Χάρης Δούκας προανήγγειλε καθυστέρηση στην κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού
ΑΕΚ: Η SUNEL Arena αναβαθμίζεται και περιμένει το BCL Final Four – «Το σπίτι μας αλλάζει επίπεδο»
ΑΕΚ: Η SUNEL Arena αναβαθμίζεται και περιμένει το BCL Final Four – «Το σπίτι μας αλλάζει επίπεδο»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved