Ζιώγας: «Στροφή στα ταλέντα»
Η Λάρισα για να βγει από τη δύσκολη θέση θα πρέπει να ρίξει βάρος στην αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής σύμφωνα με τον παλαίμαχο των «βυσσινί», Μιχάλη Ζιώγα.
Η «παλιά δόξα» της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay» επεσήμανε πως η Λάρισα θα πρέπει να στρέψει το ενδιαφέρον της στα νέα παιδιά.
«Πάντα πίστευα ότι η ΑΕΛ πρέπει να στηρίζεται στα δικά της παιδιά. Είναι τέτοια και η χρονική συγκυρία, λόγω της οικονομικής κρίσης, που θα έπρεπε ήδη ο κ. Πηλαδάκης να είχε ακολουθήσει την πολιτική ανίχνευσης και αξιοποίησης ταλέντων του νομού Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής» τόνισε αρχικά ο Ζιώγας».
Στη συνέχεια συμπλήρωσε «Πάντα υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Τρανό παράδειγμα ο Κολοβέτσιος, ο οποίος έπαιζε στη Δ’ Εθνική με τον Τύρναβο και με το που μπήκε να παίξει άφησε το στίγμα του. Χρειάζεται να τους δοθεί η ευκαιρία και να υπάρχουν στην ομάδα οι άνθρωποι που θα αναδείξουν το ταλέντο τους».
Επίσης, αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη, υπογράμμισε «Όχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Πηλαδάκης δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Ειλικρινά θεωρώ ότι η Λάρισα έχει έναν σπουδαίο πρόεδρο, ο οποίος έβαλε λεφτά στην ομάδα, της χάρισε ένα Κύπελλο και σε δύσκολους καιρούς κατασκεύασε ένα γήπεδο το οποίο θα τη βοηθήσει να είναι οικονομικά αυτάρκης στο μέλλον».