Αραμπατζής: «Υποφέρω για την ΑΕΚ»

Αραμπατζής: «Υποφέρω για την ΑΕΚ»

Ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής της φετινής ΑΕΚ, Γιάννης Αραμπατζής μιλώντας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας, υποστήριξε πως υποφέρει για την κατάσταση που επικρατεί.

Τη δική του «μάχη» με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για μία θέση στη βασική ενδεκάδα θα δώσει ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο Έλληνας τερματοφύλακας διανύει την 11η συνεχόμενη σεζόν του στην Ένωση και μιλώντας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, τόνισε πως υποφέρει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και πως, ποτέ του δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

«Είμαι 10 χρόνια στην ομάδα, μπαίνω στον ενδέκατο και αυτή η προετοιμασία είναι η πιο δύσκολη. Συνάμα όμως είναι και η πιο δύσκολη χρονιά για την ΑΕΚ. Έχουν έρθει πολλά καινούργια παιδιά, είναι μικρά παιδιά. Έχουμε απομείνει 4-5 πιο έμπειροι και στην ΑΕΚ που έχουμε αρκετές συμμετοχές και θα προσπαθήσουμε με τα παιδιά αυτά να δουλέψουμε, να τα βοηθήσουμε και ότι  μπορούμε να το πετύχουμε μαζί γιατί φέτος θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ. Αν δεν γίνουν και κάποιες μεταγραφές, για τις οποίες όπως είπε και ο προπονητής, χρειαζόμαστε απαραίτητα μεταγραφές, θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Όπως και να έχει αυτά τα παιδιά θα πρέπει να προσπαθήσουν, να δώσουν το 110% των δυνάμεών τους γιατί για αυτούς φέτος είναι μία μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να αγωνιστούν στην ΑΕΚ».

-Νιώθετε κάποιο φόβο για αυτό που μπορεί να συμβούν εφέτος;

"Φόβο δεν πρέπει να έχουμε. Όσοι αγωνιζόμαστε στην ΑΕΚ θα πρέπει να αποδείξουμε  ότι αξίζουμε που αγωνιζόμαστε σε αυτή την ομάδα και δικαίως βρισκόμαστε εδώ. Σίγουρα υπάρχει ανησυχία ότι βαδίζουμε κάπου στο άγνωστο γιατί έχουν έρθει πολλοί νεαροί παίκτες, έχουν φύγει πολλοί έμπειροι παίκτες και θα πρέπει να βρεθούμε μεταξύ μας. Για αυτό είναι η προετοιμασία άλλωστε. Μαζί, δεμένοι, θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε σαν ομάδα και να δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.  Φέτος θα είναι πιο δύσκολα από κάθε άλλη χρονιά και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις μεγάλες απαιτήσεις που έχει η φανέλα της ΑΕΚ".

-Ποιος είναι φέτος ο προσωπικός στόχος σου;

"Σαν στόχο έχω ότι και σε κάθε προετοιμασία τα τελευταία χρόνια. Θα δουλεύω σκληρά και θα προσπαθήσω με την απόδοσή μου να πείσω τον προπονητή μου ότι αξίζω να είμαι ο βασικός της τερματοφύλακας της ΑΕΚ τη νέα χρονιά.  Αυτό προσδοκώ και για φέτος και από εκεί και πέρα, θέλω να πω για την ομάδα ως ο πιο παλιός, ότι με πονάει να βλέπω έτσι την ΑΕΚ,. Το να την ζω τόσα χρόνια, και να διαπιστώνω ότι αντί να έρχονται καλοί παίκτες, φεύγουν και όλοι οι καλοί που είχαμε, είναι κάτι που με πληγώνει".

-Σκέφτηκες κι εσύ να ακολουθήσεις τον ίδιο δρόμο, να αναζητήσεις την τύχη σου σε άλλη ομάδα;

Εγώ θέλω να είμαι στην ΑΕΚ. Είμαι ήδη 10 χρόνια εδώ, διανύω την 11η σεζόν και το μόνο που θέλω είναι να μείνω εδώ. Δεν έχω σκεφτεί να αποχωρήσω και δεν θέλω να σκέφτομαι για κάτι τέτοιο.

-Τουλάχιστον στη θέση του τερματοφύλακα η ΑΕΚ παρουσιάζει πληρότητα...

"Ότι καλύτερο είναι για μία ομάδα να είναι πλήρης στη θέση του τερματοφύλακα, δυστυχώς όμως αυτό δεν είναι αρκετό, δεν φτάνει αυτό για την ΑΕΚ. Θα πρέπει να διαθέτει παίκτες καλούς και έμπειρους σε όλες τις γραμμές, ειδικά τώρα που τα νέα παιδιά χρειάζονται στηρίγματα. Οι τερματοφύλακες δεν μπορούν να κάνουν και πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς βοηθάμε τους παίκτες και αυτοί εμάς".

-Έχεις την πίστη ότι αυτά τα νέα παιδιά θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις μεγάλες απαιτήσεις που έχει η ΑΕΚ:

"Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Είμαστε 3 βδομάδες μαζί, δεν έχουμε παίξει κανένα φιλικό και δεν μπορώ να ξέρω. Εδώ στην Αγγλία έχουμε μπροστά μας δυνατά φιλικά, και στην ομάδα υπάρχουν πολλά παιδιά που αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο για πρώτη φορά και τα ρίχνουμε αναγκαστικά πολύ γρήγορα στα βαθιά. Πιστεύω να κολυμπήσουν στα βαθιά και αν αντέξουν, γιατί θα είναι δύσκολα τα πράγματα, να κάνουν καριέρα στην ΑΕΚ. Μακάρι να δείξουν ότι αξίζουν και ότι μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον της ΑΕΚ".



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved