Ανακοίνωσε τρεις η Κέρκυρα

Ανακοίνωσε τρεις η Κέρκυρα

Στην ανακοίνωση της απόκτησης τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση της Κέρκυρας.

Στους «Φαίακες» θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Παναγιώτης Σταμόγιαννος, Γιάννης Γκούμας και Ανέστη Νάστος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί την επίσημη ένταξη στην οικογένεια της ομάδας των ποδοσφαιριστών, Παναγιώτη Σταμόγιαννου, Γιάννη Γκούμα και Ανέστη Νάστου. Και οι τρεις, υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

>Ο Παναγιώτης Σταμόγιαννος, γεννήθηκε στις 30/1/1992 και το 2007 εντάχθηκε στον Ολυμπιακό, από τον Ευρώτα Έλους, όπου πρωτόπαιξε το 2005-'06, αντικαθιστώντας τον... πατέρα του, Θόδωρο! Το καλοκαίρι του 2008, ο δεξιοπόδαρος μέσος, έλαβε μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας (με Ερνέστο Βαλβέρδε) αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και τον Σεπτέμβριο του 2009 υπέγραψε πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Τη σεζόν 2010-'11 ο ύψους 1,81 μ. Λάκωνας, αγωνίστηκε δανεικός σε Δόξα Δράμας (1 συμ.) και Θρασύβουλο (11 συμ., με προπονητή και τον Άκη Μάντζιο), στη Football League, προτού πέρσι επιστρέψει στο Λιμάνι κι ενισχύσει την ομάδα Νέων των Ερυθρόλευκων. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες, Παίδων και Νέων και το... μπόι του φθάνει το 1,81 μ.

>Γεννημένος στις 7/6/1988, ο Βοιωτός, Γιάννης Γκούμας, απ' τον περασμένο Δεκέμβριο, αγωνιζόταν, με εξάμηνο συμβόλαιο, στην Κύπρο (α' κατηγορία), με τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου (προσωπική επιλογή του προπονητή, Νίκου Ανδρονίκου), κάνοντας πολύ καλή σεζόν (16 ματς). Δεξιοπόδαρος αμυντικός χαφ, αλλά με δυνατότητα να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, νωρίτερα, είχε μείνει ελεύθερος από τον Βύζαντα Μεγάρων, την ομάδα που, επί δυόμισι σεζόν, «έχτισε» εν πολλοίς το ποδοσφαιρικό του όνομα (42 συμ./ 1 γκολ). Αφ' ότου, δηλαδή, το καλοκαίρι του 2009, οι Κιτρινόμαυροι τον απέκτησαν από τη Θήβα, όπου αγωνίστηκε για μία διετία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, τον υψηλόσωμο (1,85 μ.) παίκτη είχαν στο στόχαστρό τους και άλλες ομάδες της Super League, όπως ο Πανιώνιος.

>Ο Ανέστης Νάστος γεννήθηκε στις 28/4/89. Δεξιοπόδαρος, δυναμικός, αμυντικός μέσος, πρωτοέγινε γνωστός τη σεζόν 2008-'09, όταν πραγματοποιήσε καλή χρονιά (15 συμ.) με τη φανέλα του Ηλυσιακού στη Football League. Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Αιγάλεω, παίζοντας 20 αγώνες με τη μπλε φανέλα, ωσότου βρέθηκε, αρχικά στη Football League 2 και τη Νίκη Βόλου και ακολούθως, πέρσι, στον Εθνικό Αστέρα (Football League), όντας από τους παίκτες που ξεχώρισαν μέσα στη... γενική ταλαιπωρία της ομάδας της Καισαριανής (11 συμ./ 1 γκολ). Το αποτέλεσμα ήταν, μένοντας ελεύθερος (και, μετρώντας, περίπου 100 συμμετοχές στη β' τη τάξει εθνική κατηγορία), να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Super League, μεταξύ των οποίων ο Άρης. Αλλά, εντέλει, νικητές, τους Φαίακες. Έχει ύψος 1,82 μ.



Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved