«Game over» για Μαρτίν και Ερίθε στην Κέρκυρα!

«Game over» για Μαρτίν και Ερίθε στην Κέρκυρα!

Όχι μία, αλλά τέσσερις ειδήσεις(!) έβγαλε η ανακοίνωση της αποστολής της Κέρκυρας, ενόψει του αγώνα (8/4) με τον Ολυμπιακό.

Ο Τιμόθεος Καβακάς άφησε για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός αποστολής τους υγιέστατους Χουάν Μαρτίν και Γιον Ερίθε και επισημοποίησε αυτό για το οποίο βοά το νησί στη μετά – Γκράθια εποχή. Οι δύο παίκτες αποτελούν ξένα σώματα για την «κόμισσα» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες λύσεις των συμβολαίων τους.

Στο ρητορικό ερώτημα εάν έχει την πολυτέλεια η «κόμισσα» να στερείται τις υπηρεσίες δύο έμπειρων και βασικών μέχρι πρότινος παικτών της (ακόμη και εάν η φόρμα τους δεν... βγάζει μάτια) αρμόδιος να απαντήσει είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Μαρτίν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ενώ βάσει ειδικού όρου το ίδιο ισχύει και με τον Ερίθε σε περίπτωση υποβιβασμού της νησιώτικης ομάδας στην Football League, εξέλιξη που ρεαλιστικά φαντάζει και η πιο πιθανή κρίνοντας από την δυσχερή βαθμολογική θέση και το πρόγραμμα «βουνό».

Εφόσον βρεθεί η «χρυσή» - τομή για την πρόωρη λύση των συμβολαίων, οι δύο παίκτες που θεωρούνται «παιδιά» του Γκράθια (με ότι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο) θα... σηκώσουν άγκυρα από το νησί του Ιονίου.

Οι άλλες δύο ειδήσεις από την ανακοίνωση της αποστολής, έχουν να κάνουν με δύο μεγάλες επιστροφές.

Οι Μιχάλης Μπουκουβάλας και Ανδρέας Λαμπρόπουλος έπειτα από πολύμηνη αποχή εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών και χειρουργείων, επανέρχονται στη δράση. Ο πρώτος εφόσον πάρει χρόνο συμμετοχής στο Καραϊσκάκη θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Κέρκυρας, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 2 Οκτωβρίου, όπου σημείωσε και το μοναδικό φετινό του γκολ.



Πέθανε ο Πετρολούκας Χαλκιάς, βιρτουόζος του κλαρίνου
Πέθανε ο Πετρολούκας Χαλκιάς, βιρτουόζος του κλαρίνου
Super League 2: Ζητά αύξηση υποχρεωτικής συμμετοχής Ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα
Super League 2: Ζητά αύξηση υποχρεωτικής συμμετοχής Ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί, 4-0 την Ατλέτικο
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί, 4-0 την Ατλέτικο
Μίμης Δομάζος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του - «Θα έδινα χρόνια από τη ζωή μου»
Μίμης Δομάζος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του - «Θα έδινα χρόνια από τη ζωή μου»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved