Τα «bad boys» και η …επιδημία των αποβολών στο Αγρίνιο!

Τα «bad boys» και η …επιδημία των αποβολών στο Αγρίνιο!

Δύο μόλις βήματα από τον… θάλαμο της εντατικής και την ζώνη υποβιβασμού απέχει ο Παναιτωλικός. Ωστόσο, υπάρχει μια στατιστική κατηγορία που διαγράφει πορεία… πρωταθλητισμού! Οι εννέα κόκκινες κάρτες, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, για τα «bad boys» του Αγρινίου!

Οι αποβολές εξελίσσονται σε αχίλλειο πτέρνα των «καναρινιών», στην παρθενική τους παρουσία στην Σούπερ Λίγκα. Οι 8 κόκκινες κάρτες που έχουν αντικρίσει ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού (συν μία στο Κύπελλο, εννέα στο σύνολο) δίνουν στην ομάδα του Αγρινίου την πρωτοκαθεδρία στην σχετική κατηγορία. Ακολουθεί στην δεύτερη θέση ο Εργοτέλης με 7 και στην τρίτη ο Αρης με 6 κόκκινες κάρτες.

Ειδικότερα ο Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα, οφείλει κάνει εδώ και τώρα «ρεκτιφιέ» στην σχέση του με τις κόκκινες κάρτες, δεδομένου πως ήδη το κοντέρ γράφει τρεις, ενώ από μία αποβολή, μετρούν οι Αντι, Σιόντης, Φερνάντες, Εντεγκουέλε, Ντολεζάι και ο Μπαμόγκο ο οποίος πέρασε για λίγα… φεγγάρια από το Αγρίνιο.

 

25/09/11 – 4η αγωνιστική

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (2-2)

Κόκκινη κάρτα: Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα

Τα χαμόγελα για το γκολ του Ανρί Καμαρά και την ισοφάριση (2-2) έδωσαν την θέση τους στον προβληματισμό, μόλις τρία λεπτά αργότερα. Στο 39ο λεπτό ο Ρότσα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Δελφάκη για σκληρό φάουλ στον Γεωργίου και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

20/11/11 – 10η αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (3- 0)

Κόκκινη κάρτα: Ντέιβιντ Αντι

Με το… καλησπέρα ο Αντι έδιωξε πάνω στη γραμμή με το χέρι σε κεφαλιά του Βιεϊρίνια. Πέναλτι και αποβολή για τον παίκτη του Παναιτωλικού. Η κόκκινη κάρτα βγήκε από το τσεπάκι του Δασκαλόπουλου με αποδέκτη τον Γκανέζο αμυντικό, κάτι που αποτέλεσε την αρχή του τέλους για την αγρινιώτικη ομάδα στην Τούμπα.

26/11/11 – 11η αγωνιστική

Παναιτωλικός – ΑΕΚ (0-2)

Κόκκινη κάρτα: Χαμπίμπ Μπαμόγκο

Η είσοδος στο παιχνίδι του Χαμπίμπ Μπαμόγκο στο 68ο λεπτό, αποδείχτηκε ατυχής έμπνευση. Ο Αφρικανός επιθετικός μετά από 11 λεπτά χτύπησε εκτός φάσης τον Καράμπελα. Ο διαιτητής Αρετόπουλος του έδειξε την κόκκινη κάρτα και τον έστειλε πρόωρα στα αποδυτήρια, σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα του πάλευε για την ισοφάριση.

 3/12/11 – 12η αγωνιστική

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (2-0)

Κόκκινη κάρτα: Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα

Ο Παναιτωλικός κράτησε το 0-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μέχρι το 61ο λεπτό. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Ρότσα ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Αμπντούν και ο διαιτητής Παππάς έδειξε την άσπρη βούλα, αφού νωρίτερα απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βραζιλιάνο παίκτη των «καναρινιών». Ο Πάντελιτς ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και ουσιαστικά η ομάδα του Αγρινίου παρέδωσε πνεύμα αγωνιζόμενοι για το υπόλοιπο διάστημα με 10 παίκτες.

19/01/12 – Κύπελλο Ελλάδας(Φάση των «16»)

Παναιτωλικός – ΟΦΗ (1-3)

Κόκκινη κάρτα: Ρικάρντο Φερνάντες

Ο Φερνάντες μπέρδεψε το «κατς» με το ποδόσφαιρο και λίγο έλειψε να στείλει σε... πρόωρη σύνταξη τον Σίσιτς. Ο Πορτογάλος μέσος έκανε ένα «εγκληματικό» χτύπημα στον Σλοβένο παίκτη του ΟΦΗ και ίσως δεν χρειαζόταν καν να βγει η κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του Σπάθα, για να αποχωρήσει… οικειοθελώς από το παιχνίδι.

29/01/12 – 19η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (1-0)

Κόκκινη κάρτα: Στέφανος Σιόντης

Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν και ο ΠΑΣ απέκτησε το πάνω χέρι στο ματς, εκμεταλλευόμενος την αποβολή του Σιόντη στο 55΄. Ο μεσοαμυντικός του Παναιτωλικού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) του Σπάθα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Λίλα.

05/02/12 – 20η αγωνιστική

Παναιτωλικός – Ατρόμητος (1-1)

Κόκκινη κάρτα: Γουίλιαμ Εντζεγκουέλε

Στο 75' ο Εντζενγκουέλε ανέτρεψε τον Μήτρογλου με τον διαιτητή Τριτσώνη να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Παναιτωλικού. Ο Μήτρογλου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε (1-1) για τον Ατρόμητο.

 

08/02/2012 – 6η (εξ αναβολής) αγωνιστική

Παναιτωλικός – Δόξα Δράμας (0-2)

Κόκκινη κάρτα: Αντρέ Γκερέιρο Ρόιτσα

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η υπόθεση της νίκης είχε κριθεί υπέρ της Δόξας, ο Ρότσα είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιάχου και αποβλήθηκε.

12/02/2012 – 21η αγωνιστική

Δόξα Δράμας – Παναιτωλικός (2-1)

Κόκκινη κάρτα: Πέτερ Ντολεζάι

Ο Ντολεζάι που είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα «έφαγε» την ντρίμπλα του Κυβελίδη και αψυχολόγητα τον έπιασε και τον έριξε κάτω στη μεσαία γραμμή. Ο διαιτητής Σελίμος τον «κιτρίνισε» για δεύτερη φορά και τον έστειλε για… ντους στα αποδυτήρια.

 

 



Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved