Στη… σκιά των προβλημάτων οι «δικέφαλοι»

Στη… σκιά των προβλημάτων οι «δικέφαλοι»

Με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να παραμένουν στη διοικητική αβεβαιότητα ο νικητής της σημερινής (29/1) μεταξύ τους αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ θα πάρει μεγάλη ανάσα.

Σε άλλες εποχές μία αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ συγκέντρωνε τα περισσότερα βλέμματα πάνω της. Φέτος όμως, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην αβεβαιότητα, το αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι η προτεραιότητά τους.

Οι δύο σύλλογοι ταλαιπωρούνται από πολλά διοικητικά προβλήματα και η μεταξύ τους αναμέτρηση περνάει σε δεύτερη μοίρα, ειδικά για την ΑΕΚ  η οποία αναμένει τη συνάντηση για την πρόταση «Θεμέλιο 21» που ίσως κρίνει πολλά για το μέλλον της.

Ο Νίκος Κωστένογλου δείχνει να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει με μοναδικό του… πονοκέφαλο να έχει να κάνει με το δεξί άκρο της επίθεσης, όπου θέση διεκδικούν οι Λεονάρντο και Δημήτρης Σιαλμάς. Κατά τα άλλα εκτός είναι ο Γρηγόρης Μάκος ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος και Κλωναρίδης.

Από την πλευρά του και ο Λάζλο Μπόλονι έχει κάποια ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα. Με τους Έτο και Παπάζογλου να είναι εκτός και τους Φωτάκη και Γεωργιάδη να επιστρέφουν κανονικά στην αποστολή, ο πρώτος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να είναι βασικός.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.



Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-1: «Πράσινος» θρίαμβος και πρώτο βήμα για τον τελικό
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-1: «Πράσινος» θρίαμβος και πρώτο βήμα για τον τελικό
Επίσημο: Αναβλήθηκε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης
Επίσημο: Αναβλήθηκε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης
Δολοφονία στην Καλαμαριά: Άλλαξε την κατάθεσή του ο 23χρονος - Είχε πάνω του το μαχαίρι
Δολοφονία στην Καλαμαριά: Άλλαξε την κατάθεσή του ο 23χρονος - Είχε πάνω του το μαχαίρι
EuroLeague: Ο Σέρχιο Γιουλ έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει τα 700 τρίποντα - Η θέση του Σλούκα
EuroLeague: Ο Σέρχιο Γιουλ έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει τα 700 τρίποντα - Η θέση του Σλούκα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved