Δώνης: «Προσπάθεια και συγκέντρωση»
Τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή εξήρε ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου.
«Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει καλό σύνολο και καλή ποιότητα ποδοσφαιριστών. Χρειάζεται από τη δική μας πλευρά πολύ μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση σε πολύ υψηλό βαθμό για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του προπονητή των Περιστεριωτών εκθειάζοντας την ομάδα του «Γηραιού» ενόψει του αγώνα της Κυριακής μεταξύ των δύο ομάδων.
Οι 20 «εκλεκτοί» του Έλληνα τεχνικού, που δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη(αναχωρεί το απόγευμα του Σαββάτου με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό) τους νεοαποκτηθέντες Σαρλ Ιτάνζ και Φίλιππο Δάρλα, είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Καραλής, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Τάτος, Καραλής, Μπρίτο, Φαβάλι, Περόνε, Καμαρά.