Super League 2: H ΑΕΛ πήρε βαθμό ανόδου από τον Ηρακλή - Χαμός στο φινάλε του αγώνα (vids)

Super League 2: H ΑΕΛ πήρε βαθμό ανόδου από τον Ηρακλή - Χαμός στο φινάλε του αγώνα (vids)

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με ανατροπές, αποβολές και μεγάλη ένταση, Ηρακλής και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με τη θεσσαλική ομάδα να διατηρεί το +6 και να αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα για την άνοδο στη Super League.

Σε μία συναρπαστική μάχη στο Καυτανζόγλειο, στην πρεμιέρα των playoffs του Α’ Ομίλου της Super League 2, ο Ηρακλής προηγήθηκε δύο φορές, αλλά η ΑΕΛ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στην κούρσα για την άνοδο.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κυνηγόπουλος με ωραία σέντρα βρήκε τον Μιράντα που αρχικά νικήθηκε σε πρώτο χρόνο από τον Σουλούκο, όμως στην εξέλιξη της φάσης πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΛ βρήκε σφυγμό και τρόπο να απαντήσει άμεσα στο γκολ αυτό, με τον Μωραΐτη δύο λεπτά αργότερα με ωραία ενέργεια και προβολή να νικάει τον Στουρνάρα για το 1-1.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκαν αποφασισμένοι να βρουν λύσεις και γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και τα κατάφεραν στο 64’ με «δράστη» τον Χοσέ Μιράντα, που απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ προ κενής εστίας έκανε το 2-1.

Στο 70ό λεπτό οι παίκτες του Ηρακλή διαμαρτυρήθηκαν στον Τσέτσιλα για χέρι του Οικονόμου στο σουτ του Κούστα μέσα από την περιοχή χωρίς όμως να διαιτητής να δείξει παράβαση.

Στο 85′ η ΑΕΛ πήρε αυτό που ήθελε, ισοφαρίζοντας σε 2-2, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σιδεράς απομάκρυνε λανθασμένα με κεφαλιά προς τα πίσω, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 96' ο Μπελμόντ έκανε ένα αχρείαστο φάουλ στη μεσαία γραμμή και έπειτα χτύπησε και τον Μωραΐτη, εκτός φάσης, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Μετά από αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα, η ΑΕΛ έφτασε τους 25 βαθμούς και διατηρείται στην πρώτη θέση, σε αντίθεση με τον Ηρακλή, ο οποίος έφτασε τους 19 αλλά στους -6 πλέον από την κορυφή.

Ηρακλής (Δερμιτζάκης): Στουρνάρας, Καλουτσικίδης, Αναστασίου, Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ, Μιράντα (73′ Σκόλικ), Τσιντώνης (73′ Μπελμόντ), Πατράλης (61′ Κούστα), Κυνηγόπουλος (87′ Πο), Τσιριγώτης.

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Σουλούκος, Μπαγκαλιάνης (46′ Τάχατος), Βαφέας, Στάμου, Κοσονού, Μπαριέντος (62′ Σιατραβάνης), Οικονόμου (90′ Παναγιωτίδης), Μουτίνιο (62′ Αντράντα), Πασάς, Μούργος (87′ Κρητικός), Μωραΐτης.



Σοκ στην Παρί με Εμπαπέ: Το ιλιγγιώδες ποσό που πρέπει να καταβάλει στον Γάλλο σούπερ σταρ
Σοκ στην Παρί με Εμπαπέ: Το ιλιγγιώδες ποσό που πρέπει να καταβάλει στον Γάλλο σούπερ σταρ
Άρση Βαρών: Mε 29 ρεκόρ και πρωταθλητές Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Άρση Βαρών: Mε 29 ρεκόρ και πρωταθλητές Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τον αγώνα Κυπελλου με την Καβάλα - Η αποστολή του Μπενίτεθ
Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τον αγώνα Κυπελλου με την Καβάλα - Η αποστολή του Μπενίτεθ
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός AKTOR: Τελευταία στιγμή για Ναν
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός AKTOR: Τελευταία στιγμή για Ναν
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved