Χαμός με Κούγια-Παναγόπουλο!

Χαμός με Κούγια-Παναγόπουλο!

Απίστευτες ατάκες, εξώδικα και απαντήσεις με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και τον δικηγόρο Γιώργο Παναγόπουλο.

Αφορμή αποτέλεσε η πρόσφατη ανακοίνωση της Λάρισας η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «όλα δημιουργούνται από τον δικηγόρο κάποιων ποδοσφαιριστών Γεώργιο Παναγόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στην ΕΕΑ με την απαγόρευση της αδειοδότησης επί εποχής Πλεξίδα και να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος».

Η απάντηση του Παναγόπουλου ήρθε με εξώδικο-φωτιά στο οποίο αναφερόταν: «Επειδή τα ταχυδακτυλουργικά νομικά τρικ παλιάς και νέας ΠΑΕ έχουν προ πολλού τελειώσει και οι επαγγελματίες παράγοντες τύπου ΚΟΥΓΙΑ,ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ως «ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» θα κληθούν σύντομα να πληρώσουν. Επειδή τα ίδια κόλπα του κ .ΚΟΥΓΙΑ απασχολούν και την Πάτρα, όπου κόσμος και κοσμάκης (μέχρι και φυσιοθεραπευτές της ομάδας!), ακόμη τον ψάχνουν για ακάλυπτες επιταγές, χρέη και εικονική μεταβίβαση της ΠΑΕ. Επειδή η ΕΕΑ και τα δικαστήρια δεν θα επιτρέψουν ιστορικές ομάδες, όπως η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και η ΛΑΡΙΣΑ να καταντήσουν αθύρματα στα χέρια «αδικαιολογήτως πλουτιζόντων» παραγόντων...».

Φυσικά και δεν έμεινε αναπάντητο από τον Κούγια: «Ουδέποτε έστω και ένας τόλμησε να μου αποδώσει αυτούς τους χαρακτηρισμούς που μου έχεις αποδώσει και δεν θα επιτρέψω και σε κανέναν να το κάνει, αλλά περισσότερο ακόμη σε εσένα, που, αντί να βρίσκεσαι κάθε μέρα στα δικαστήρια, έχεις εξασφαλίσει μόνιμη θέση στις εκπομπές του Θωμαΐδη, όπου και αν αυτός εργάζεται, με μοναδικό σκοπό την διαφήμισή σου, γεγονός το οποίο απαγορεύεται από τον Κώδικα Δικηγόρων και με αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών επιφυλάσσομαι να σε καταγγείλω».

Η κόντρα συνεχίστηκε με νέα απάντηση του Παναγόπουλου με... βόμβες: «Κι αυτό γιατί πέραν του ότι προσπαθήσατε αποτυχημένα να αυτοανακηρυχθείτε σε εξυγιαντή του ποδοσφαίρου, (προσπάθεια που κατέρρευσε με την ουσιαστική ανάκληση των καταθέσεών σας), διαπράττετε συνεχώς καθ’ εξιν και κατ’ επάγγελμα όλα αυτά που καταλογίζετε στους κατονομαζόμενους κι από σας ως «λαμόγια» συναδέλφους σας.

Επειδή για ίδιον συμφέρον επί χρόνια επιδίδεστε στην αγοραπωλησία προβληματικών ομάδων εμφανιζόμενος ως «Μεσσίας» και στην πορεία ως «Σωσίας» των προκατόχων σας κάνετε ακριβώς τα ίδια μη τηρώντας τα συμβόλαια που έχετε υπογράψει με ποδοσφαιριστές κλπ, μη τηρώντας τους νόμους και τους κανονισμούς, αγνοώντας τους φιλάθλους των ομάδων σας, διαπράττοντας αξιόποινες πράξεις (πρόσφατα μόλις αθωωθήκατε από την κατηγορία της δωροδοκίας για την υπόθεση της Χερσονήσου, είστε κατηγορούμενος για την υπόθεση της μη υποβολής ισολογισμών, ενώ βαρύνεστε και για τη υπόθεση των ασφαλιστικών ενημεροτήτων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ), κλπ.

Μετά το αποτυχημένο πέρασμα σας από την ΠΑΕ ΠΑΣ και την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, βρεθήκατε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, την οποία κυριολεκτικά βυθίσατε και προ της βέβαιης διάλυσής της την εγκαταλείψατε μέσω μιας δήθεν πώλησης χωρίς ανταλλάγματα σε «περίεργους αχυρανθρώπους» αφήνοντάς την με τεράστια χρέη που εσείς δημιουργήσατε», αναφέρεται από τον Παναγόπουλο, που συνεχίζει στο ίδιο μήκος και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Τέλος, όσον αφορά την επί 26 χρόνια εμφάνισή μου στην τηλεοπτική «ΔΙΚΗ» του κ. ΘΩΜΑΪΔΗ, δεν μπορεί να έχετε ξεχάσει ότι υπήρξατε επί χρόνια και σεις εκλεκτός προσκεκλημένος της, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που απαιτούσατε και πετυχαίνατε να μονοπωλείτε το πάνελ ως «μανιακή τηλεπερσόνα» ή να στέλνετε εξώδικα στον οικοδεσπότη της εκπομπής λίγο πριν εμφανιστείτε στο σκρίν! Φυσικά και έχετε κάθε δικαίωμα να με καταγγείλετε στον ΔΣΑ, όπου αν δεν κάνω λάθος έχετε καταδικασθεί ή διωχθεί πειθαρχικά αρκετές φορές, για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις που από χρόνια σας ενοχλούν, μόνο που παραβλέπετε ότι αντίθετα με σάς εγώ παρίσταμαι και μόνο σε αθλητικού περιεχομένου ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές όχι ως «TV μαϊντανός» αλλά ως επιστήμονας και αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ».



«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved