Πλατέλλας: «Κάθε αγώνας είναι ένας τελικός»

Πλατέλλας: «Κάθε αγώνας είναι ένας τελικός»

Την άποψή του εξέφρασε ο Βαγγέλης Πλατέλλας για το προβάδισμα που έχει η ΑΕΚ στα πλέι οφ έναντι του Ηρακλή, τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν και τις ομάδες που συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4» και τόνισε ότι οι ομάδες που βρίσκονται στα πλέι οφ δεν είναι τυχαίες, μίλησε για την ομάδα του Ηρακλή, καθώς μαζί με την ΑΕΚ θεωρεί ότι είναι οι δυο ομάδες που θα πάρουν την άνοδο, την καθυστέρηση που υπάρχει στην έναρξη των αγώνων και την καριέρα του στην Ένωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αβαντάζ των βαθμών στα πλέι οφ: «Σίγουρα είναι μεγάλο αβαντάζ οι 10 βαθμοί ενώ και ο Ηρακλής έχει προβάδισμα. Πρέπει να κάνουμε κάποιες νίκες στην αρχή για να είμαστε ήρεμοι. Είδαμε τι έπαθε ο Ολυμπιακός Βόλου πέρυσι και τα πλέι οφ είναι μια άλλη διαδικασία. Εμείς θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα μας. Τα πλέι οφ είναι ένα μίνι τουρνουά διαφορετικό, έχει πιο καλές ομάδες και όσοι είμαστε στα πλει οφ δεν είμαστε τυχαίοι. Νομίζω πως θα δούμε πολύ καλά παιχνίδια».

Για το αν μια ομάδα με μηδέν βαθμούς μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο:

«Όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν αλλά νομίζω πως εμείς και ο Ηρακλής θα βγούμε. Ίσως να παλέψει ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Απόλλων αλλά νομίζω πως εκμεταλλευόμενοι το πλεονέκτημα μας εμείς και ο Ηρακλής θα τα καταφέρουμε».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα και βγήκε δίκαια πρώτος στον όμιλο του. Πιστεύω πως θα πάρει την άνοδο μαζί με την ΑΕΚ. Όλος ο κόσμος έχει δει ποιες είναι οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας».

Για την καριέρα του στην ΑΕΚ:«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, ήθελα από μικρό παιδί να έρθω σε και το κατάφερα έστω και στην Γ’ εθνική. Ήρθα εδώ, δούλεψα και χαίρομαι κάθε μέρα που έκανα αυτή την απόφαση».

Για την αναβολή των πλέι οφ:« Αυτό σίγουρα μας πάει πίσω γιατί θα είμαστε χωρίς παιχνίδια και ελπίζω να βρεθεί σύντομα μια λύση για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία. Θα κάνουμε φιλικά και περιμένουμε».

Για το συμβόλαιο του:« Έχω ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος στα πλέι οφ:« Ο πρώτος στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός, ελπίζω να ανέβει ο Ηρακλής και εμείς και είναι κρίμα να μην βρίσκονται αυτές οι δύο μεγάλες ομάδες στην Σούπερ Λιγκ»



Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved