Γεωργαμλής: «Θα πειστεί ο Βασιλόπουλος»

Γεωργαμλής: «Θα πειστεί ο Βασιλόπουλος»

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του αποτελέσματος αναφορικά με το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, είπε στο Sport24 Radio:

Για την παρουσία του στο Συμβούλιο της Επικρατείας: «Ήταν υποχρέωση να βρεθώ σαν παλαίμαχος, προκειμένου να υλοποιηθεί ένα όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων που αγαπούν την ΑΕΚ. Ένιωσα ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, ακούγοντας και τις τρεις πλευρές, να χρησιμοποιούν αρκετά τεχνάσματα. Είπε η πλευρά του Δήμου ότι θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο, ένα χαμάμ και ένα κουρείο. Ατυχές παράδειγμα, το χαμάμ χρησιμοποιείται για τους αθλητές, το κουρείο είναι παραδοσιακό, όχι εμπορικών χρήσεων. Το γήπεδο θα δώσει μεγάλη πνοή».

Για τους δύο αγώνες που έδωσε φέτος η ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καμάρας»: «Η ΑΕΚ έπαιξε δύο παιχνίδια στη Ριζούπολη. Και μόνο που πέντε και 10 χιλιάδες κόσμος πέρασαν από την πόλη, έκαναν καλό στα μαγαζιά, έδωσαν ζωή. Για φανταστείτε να γίνεται αυτό πιο συχνά, κάθε τρεις μέρες για παράδειγμα».

Για την αλλαγή που θα φέρει στην πόλη το νέο γήπεδο: «Η ΑΕΚ είναι η πρώτη που θα σεβαστεί και την πόλη και την περιοχή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ωφεληθεί η Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι ωραίο να χρησιμοποιηθεί ένας δρόμος για περίπατο γύρω από το γήπεδο. Είναι και θέμα ασφάλειας. Και από τα έξι στρέμματα, τα δυόμιση είναι για το γήπεδο, τα υπόλοιπα είναι για δημόσια χρήση».

Για τη δική του στάση απέναντι στο Δήμο: «Αν η ΑΕΚ ήθελε να εκμεταλλευτεί την παρουσία μου, είμαι 17 χρόνια δημοτικός σύμβουλος, θα με είχε χρησιμοποιήσει διαφορετικά».

Για τον Δήμαρχο, Άρη Βασιλόπουλο: «Είναι ήρεμος άνθρωπος, νέο παλικάρι. Δεν εκπροσωπεί μόνο το κομμάτι του κόσμου που τον ψήφισε, αλλά και τους υπόλοιπους. Πιστεύω ότι θέλει να γίνει το γήπεδο και θα τον πείσει τελικά η ιστορία. Όπως θα πείσει τον ίδιο και οποιοδήποτε δύσπιστο η ίδια η ΑΕΚ».

Για το πώς μπορεί να δοθεί λύση στην υπόθεση: «Το μεγαλύτερο κακό είναι που δεν έχει γίνει ένας διάλογος. Δεν υπάρχει θέμα να πάει το γήπεδο λίγο δεξιά, λίγο αριστερά και λίγο πιο πέρα. Το άλσος, πίσω από την παλιά θύρα 21, είναι γεμάτο σκουπίδια και απορριμματοφόρα. Χρειάζεται να βελτιωθεί το άλσος, δεν μπορεί να μείνει σε αυτή την κατάσταση. Ορισμένα πράγματα δεν τιμούν κανέναν. Υπήρχε κάποτε ζωολογικός κήπος, υπήρχε παιδική χαρά, υπήρχε ένα θέατρο όπου κόπηκαν πολλά δέντρα και δεν έγινε τίποτα».

Για την τελική απόφαση: «Περιμένουμε τις προσφυγές. Αν γίνουν δεκτές και ο νόμος βγει αντισυνταγματικός, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά».

Για το φόβο των κατοίκων ότι με την κατασκευή του γηπέδου μπορεί να γίνονται επεισόδια στην περιοχή: «Το γήπεδο δημιουργήθηκε το 1924, δεν γίνονταν πάντοτε επεισόδια. Η Πολιτεία να δώσει σημασία. Τώρα λένε ότι θα πέσει μια φωτοβολίδα και θα διακοπεί το παιχνίδι. Μακάρι, ήμουν νιος και γέρασα και ακούω τα ίδια. Αν θέλουν περιορίσουν τη βία, θα μπορούσαν να το κάνουν μέσα σε μία μέρα».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved