Θεοδοσιάδης: «Νίκη ζωτικής σημασίας»

Θεοδοσιάδης: «Νίκη ζωτικής σημασίας»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών της Αναγέννησης Καρδίτσας, ήταν ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Σάκης Θεοδοσιάδης, μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του για την νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουν να χαλαρώσουν και να προετοιμαστούν για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Λάρισα.

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας και τους οργανωμένους οπαδούς «Ultras» για την βοήθεια τους και την στήριξή τους.

Χαρακτηριστικά ο Θεοδοσιάδης δήλωσε:  «Όπως είχα πει μετά το εκτός έδρας παιχνίδι στην Καλαμαριά, οι παίχτες μου αντέδρασαν και αυτό ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο, πέρα από το αποτέλεσμα που ήταν η ήττα για εμάς. Σήμερα πιστεύω ότι η εμφάνιση και το αποτέλεσμα δικαιώνουν απόλυτα τους παίχτες μου και θέλω πραγματικά σ’αυτά τα παλικάρια να δώσω πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο γιατί το παιχνίδι ήταν μονόδρομος για εμάς.

Κάναμε μια νίκη ζωτικής σημασίας, μια νίκη ηρεμίας και δίνω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί σε τέτοια παιχνίδια, όταν προέρχεσαι από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και όταν έχεις προβλήματα τα οποία έχουν χαλάσει την ηρεμία της ομάδος, καταλαβαίνετε το πόσα καλά πρέπει να διαχειριστούν τις καταστάσεις και πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία των παιχτών μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Θα συμφωνήσω με τον κ. Αμανατίδη ότι το πρώτο 20λεπτο ήταν ένα διάστημα προσαρμογής των δύο ομάδων για να βρούμε τα πατήματά μας».

Παράλληλα επεσήμανε ότι  η ομάδα του παρά την απώλεια πολλών και σημαντικών ευκαιριών στο πρώτο μέρος δεν έχασε τον προσανατολισμό της και έφθασε δίκαια στο στόχο της .

«Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι οι παίχτες μας κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο πολλές κλασσικές ευκαιρίες για να βρεθούμε μπροστά στο σκορ. Δεν τα καταφέραμε, παρόλα αυτά συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο στο δεύτερο ημίχρονο, μπορέσαμε και προηγηθήκαμε και θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενδεχομένως όπως είναι τα περισσότερα παιχνίδια, θα κρινόταν στο γκολ απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Εμείς, τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε, να ξεκουραστούν τα παιδιά γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα παίξανε πέντε ματς σε βαριά γήπεδα, να χαλαρώσουμε στις γιορτές  και να προετοιμαστούμε γιατί παίζουμε σύντομα στο νέο έτος εκτός έδρας στη Λάρισα. Θα προσπαθήσουμε και είμαστε εδώ καθημερινά, με γνώμονα πάντοτε το καλό της ομάδος και όλοι εργαζόμαστε με ταπεινότητα για το καλό της ομάδος. Στην προσπάθεια αυτή χωράνε όλοι, αρκεί να το θέλουνε. Θέλω πάλι να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά και πήραν δίκαια τη νίκη. Εύχομαι στον Περικλή (σ.σ. Αμανατίδη) και τη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα καλές γιορτές, καλό υπόλοιπο του πρωταθλήματος και επίσης καλές γιορτές σε εμάς και στο φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ότι ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στάθηκε κοντά στην ομάδα αλλά και ένα διπλό ευχαριστώ στους Ultras, που εχτές πραγματικά δείξανε την έμπρακτη στήριξή τους στην ομάδα, ερχόμενοι στη χθεσινή προπόνηση και συζητώντας με εμένα και τους παίχτες, εκδήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην ομάδα. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και θέλω πραγματικά  και εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος να τους ευχαριστήσω για την ενέργειά τους» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλίας.



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved