Αγροτικός Αστέρας: «Κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Αγροτικός Αστέρας: «Κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Οι συνεργάτες του τεχνικού του Αγροτικού Αστέρα, Σήφης Μωυσίδης και Ηλίας Τζιόκας εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την αναμέτρηση της ομάδας τους απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στην Καρδίτσα θα βρεθεί την προσεχή Κυριακή ο Αγροτικός Αστέρας όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση. Για  το παιχνίδι αυτό οι φιλοξενούμενοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι συνεργάτες του Περικλή Αμανατίδη, Σήφης Μωυσίδης και Ηλίας Τζιόκας οι οποίοι μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

- Σήφη, σε εξέπληξε η δύναμη και η ενέργεια των ποδοσφαιριστών μας στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Εθνικό Σερρών, παρά το "βαρύ" αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης;

Μωυσίδης: Δεν ήταν έκπληξη, γιατί δουλέψαμε με συγκεκριμένο πρόγραμμα, ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι φρέσκοι και σωματικά έτοιμοι για τις ιδιαίτερες συνθήκες του αγωνιστικού χώρου. Πιστεύω, όμως, ότι υπήρξε και ψυχική συνέργεια για το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν. Ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη και είμαι χαρούμενος που έπαιξαν με τη ψυχή τους.

- Από πλευράς φυσικής κατάστασης, πιστεύεις ότι θα αντεπεξέλθουν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση, το οποίο έρχεται μέσα τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Μωυσίδης: Είμαι σίγουρος ότι θα αντεπεξέλθουν, γιατί προετοιμαστήκαμε από πριν για αυτή την περίοδο των τριών αγώνων σε οκτώ ημέρες. Εξάλλου, είναι ένα πρόβλημα που υφίσταται για όλες τις ομάδες και εκτιμώ ότι οι πιο έμπειρες ξέρουν πως να το διαχειριστούν.

- Ηλία, η αναμέτρηση με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα έρχεται μόλις τέσσερις μέρες μετά την αναμέτρηση με τον Εθνικό. Σε προβληματίζει το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας για το συγκεκριμένο αγώνα;

Τζιόκας: Σίγουρα είναι μία πρόκληση να πρέπει να προετοιμάσεις τακτικά και αγωνιστικά μία ομάδα για τον επόμενο αντίπαλο της σε διάστημα τριών ημερών, έχοντας πίσω σου και ένα ιδιαίτερα κοπιαστικό παιχνίδι, όπως αυτό της περασμένης Τετάρτης. Η δουλειά μας, όμως, είναι αυτή και πρέπει να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τη δυσκολία.

- Ο Αστέρας στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε τρεις νίκες, αλλά υπήρξε και η κακή παρένθεση της ήττας από το Φωκικό. Σε σύγκριση με εκείνο το παιχνίδι στην Άμφισσα, τι πρέπει να κάνουν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές μας, ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα;

Τζιόκας: Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση. Διαπιστώσαμε και δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας από το παιχνίδι με το Φωκικό και φάνηκε η βελτίωση στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Σερρών. Όμως, ένα εκτός έδρας παιχνίδι κρύβει απρόβλεπτες παγίδες και εμείς πρέπει να μην παρασυρθούμε. Ανεξάρτητα από το αν οι ευκαιρίες γίνονται γκολ ή όχι, ανεξάρτητα από το αν προκληθεί εκνευρισμός και ανεξάρτητα από την έκβαση του σκορ, εμείς οφείλουμε να έχουμε τη συγκέντρωση μας σε πολύ υψηλό επίπεδο.



Άγριο ξέσπασμα Ταρέμι - «Καταστρέφουν το ποδόσφαιρο»
Άγριο ξέσπασμα Ταρέμι - «Καταστρέφουν το ποδόσφαιρο»
Παναθηναϊκός: «Κόβει» το… γήπεδο σε όσους προχώρησαν σε έκνομες πράξεις στο γήπεδο
Παναθηναϊκός: «Κόβει» το… γήπεδο σε όσους προχώρησαν σε έκνομες πράξεις στο γήπεδο
Σορτς: «Ότι είπαμε με τον Αταμάν θα μείνει μεταξύ μας»
Σορτς: «Ότι είπαμε με τον Αταμάν θα μείνει μεταξύ μας»
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Γιούρτσεβεν και Τολιόπουλο κόντρα στην Ντουμπάι
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Γιούρτσεβεν και Τολιόπουλο κόντρα στην Ντουμπάι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved