ΑΕΚ: Ομάδα με παρόν… και μέλλον

ΑΕΚ: Ομάδα με παρόν… και μέλλον

Η πράξεις και όχι τα λόγια είναι αυτά που μπορούν να καταξιώσουν ένα ποδοσφαιριστή σε μια ομάδα και στην ΑΕΚ δεν είναι και λίγοι οι παίκτες που θα πρέπει να παλέψουν για μια θέση στην ομάδα της Super League.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τα συμβόλαια που δεσμεύονται οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, στο υπάρχον ρόστερ και πως μπορούν να διαμορφωθούν μελλοντικά. Αρχικά αυτοί που θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να παραμείνουν στην ομάδα είναι ο Πλατέλλας, ο Ντακόλ και ο Γεωργέας, που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι.

Στην συνέχεια υπάρχου ποδοσφαιριστές όπου δεσμεύονται με την ομάδα μέχρι το 2016 όπως ο Ρόβας, ο Γρόντης ο Καραγκιολίδης και ο Μπρέσεβιτς, ενώ συμβόλαια όπως του Αραβίδη, Κολοβέτσιου, Λαμπρόπουλου, Μπακάκη, Μάρκου Ντούνη, Σαρρή, Σοϊλέδη, Ζόριτς και Σβάρνα έχουν ημερομηνία λήξης το 2017.

Από εκεί και πέρα, σταθερά για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνουν στο σύλλογο οι Κορδέρο, Ανάκογλου, Βούρας, Πεταυράκης, Τσεβάς, Παναγιώτης Ντούνης, Τζανετόπουλος, Τζάθας και Αργυρίου, με τον τελευταίο να παίζει δανικός στην Νίκη Βόλου.

Υπάρχουν όμως και δυο περιπτώσεις όπως του Ανέστη και του Φαγέ, όπου έχουν συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το 2018, ενώ ο Μάνταλος που θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για την Ένωση είναι δεσμευμένος για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση του Μπαρμπόσα με τον Πορτογάλο να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για συμβόλαιο 1+2 χρόνια και τον «δικέφαλο» να έχει τον πρώτο λόγο στην ανανέωση της συμφωνίας.



Μπριγκς για Μύκονο: “Ξεχωριστή ομάδα με κίνητρο και δίψα για νίκες”
Μπριγκς για Μύκονο: “Ξεχωριστή ομάδα με κίνητρο και δίψα για νίκες”
Ο Σόλσκιερ προ των πυλών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Σόλσκιερ προ των πυλών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ελάιζα Μπράιαντ: «Θύρα 13 είστε στο top-3»
Ελάιζα Μπράιαντ: «Θύρα 13 είστε στο top-3»
Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή στη Μπράγκα
Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή στη Μπράγκα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved