Ηρακλής: Νέο ενδιαφέρον Αραμπατζή για την ΠΑΕ

Ηρακλής: Νέο ενδιαφέρον Αραμπατζή για την ΠΑΕ

Μετά την ανακοίνωση του Θόδωρου Παπαδόπουλου για την αποχώρηση του από την διοίκηση του Ηρακλή, ο Στέλιος Αραμπατζής, εκπροσωπώντας την κίνηση «ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», εκδήλωσε ξανά το ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Ο Αραμπατζής είχε κάνει απόπειρα το καλοκαίρι για να «πάρει» τον Ηρακλή ωστόσο οι προθέσεις του δεν έπεισαν τότε την τωρινή διοίκηση.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε σχετικά:

«Με ιδιαίτερη αγωνία παρακολουθούμε την πορεία της ομάδας μας στην FOOTBALL LEAGUE, αλλά και τη συνολική προσπάθεια για την ιστορική δικαίωση και αποκατάσταση του Ηρακλή και την επαναφορά του στο φυσικό του χώρο της SUPERLIGA (έτσι αναγράφεται στην επιστολή). Αντί για αυτά, οι φίλαθλοί της ομάδας βλέπουν μια ομάδα αδύναμη αγωνιστικά και εκτός γηπέδων, με διοίκηση ανήμπορη να ανταποκριθεί στα αυτονόητα και φυσικά να ηγηθεί στην προσπάθεια. Αντί να αντιδράσει δυναμικά, δηλώνει η ίδια την έλλειψη διάθεσης και δυνατότητας των προσώπων που την απαρτίζουν και κυρίως του προέδρου και μεγαλομετόχου.

Η παρούσα διοίκηση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και όσο δεν το καταλαβαίνει και δεν αποχωρεί έγκαιρα, το μόνο που πετυχαίνει είναι να ακυρώνει και ότι θετικό προσέφερε την περασμένη περίοδο. Καλούμε τον κ. Παπαδόπουλο να αποχωρήσει, ώστε να αποδεσμευτεί ο ίδιος από τα χρέη που δημιούργησε και να ανοίξει τον δρόμο της εξυγίανσης και της προόδου. Αυτή θα είναι η μέγιστη προσφορά του, αλλά και ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να προασπίσει τα προσωπικά του συμφέροντα. Καλούμε και όσους ενδιαφέρονται πραγματικά, τη διοίκηση του ερασιτέχνη, τους συνδέσμους φιλάθλων, αλλά και κάθε επώνυμο και ανώνυμο φίλαθλο, να αντιδράσουν έγκαιρα, ειρηνικά, αλλά και αποφασιστικά, γιατί δεν υπάρχει το παραμικρό χρονικό περιθώριο να συνεχισθεί η πορεία διάλυσης.

Η προσπάθειά μας το καλοκαίρι να ανατεθεί η διοίκηση του Ηρακλή σε ανθρώπους που προέρχονται από αυτόν και έχουν τα εχέγγυα και την διάθεση να ασχοληθούν με τα κοινά, λοιδορήθηκε και πολεμήθηκε ανέντιμα. Παρά ταύτα διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε παρόντες, έτοιμοι να αναλάβουμε δράση και αποφασισμένοι. Την επόμενη μέρα της πραγματικής του παραίτησης, αναλαμβάνουμε τη διοίκηση και πάμε μπροστά.

Θεσσαλονίκη, 15 Νοεμβρίου 2013-11-15
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ «ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Στέλιος Αραμπατζής».



Στίβος: Εύκολα το χρυσό η Τζένγκο - Ιστορική επίδοση Δουβαλίδη
Στίβος: Εύκολα το χρυσό η Τζένγκο - Ιστορική επίδοση Δουβαλίδη
Εμμανουήλ Καραλής: Το ιστορικό άλμα που τον έφερε στο Νο 4 του κόσμου!
Εμμανουήλ Καραλής: Το ιστορικό άλμα που τον έφερε στο Νο 4 του κόσμου!
Ιστορικός Εμμανουήλ Καραλής! Πέταξε πάνω από τα 6.08μ. και έγινε Νο4 στον κόσμο
Ιστορικός Εμμανουήλ Καραλής! Πέταξε πάνω από τα 6.08μ. και έγινε Νο4 στον κόσμο
Formula 1: «Έκλεψε» την pole position από Πιάστρι και Νόρις ο Λεκλέρ
Formula 1: «Έκλεψε» την pole position από Πιάστρι και Νόρις ο Λεκλέρ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved