Μέσω Πύργου στην κορυφή
Στην πρώτη θέση του Νότιου Ομίλου ο Ηρακλής Ψαχνών, μετά τη νίκη του Πανηλειακού επί του Πλατανιά Χανίων για την 25η αγωνιστική της Football League 2.
Το πρόγραμμα για την ομάδα της Εύβοιας περιλάμβανε το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή που όμως έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα η ομάδα του Αντώνη Πριόνα να πάρει χωρίς αγώνα τους τρεις βαθμούς και να φτάσει τους 44 που τη φέρνουν μόνη της στην πρώτη θέση, έστω και προσωρινά.
Για να συμβεί βέβαια αυτό, χρειάστηκε και η συνδρομή του Πανηλειακού που νίκησε με 2-0 τον Πλατανιά Χανίων στον Πύργο και τον «γκρέμισε» από την κορυφή. Σημαντική και η νίκη του Απόλλωνα με 2-0 επί του Αίαντα Σαλαμίνας στη Ριζούπολη, αφού συντήρησε την ομάδα του Νίκου Καρούλια σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή.
Το εντυπωσιακότερο, από πλευράς θεάματος, παιχνίδι της ημέρας πάντως έγινε στα Χανιά, όπου ο τοπικός ΑΟ με τον Ασπρόπυργο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3. Σε ό,τι αφορά την κορυφή, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μετά το ντέρμπι της Δευτέρας μεταξύ της Ρόδου και της Παναχαϊκής. Σε περίπτωση ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα συγκατοικήσουν με τα Ψαχνά στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ όποια ομάδα νικήσει θα περάσει μόνη πρώτη με 45 βαθμούς.
Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα, βαθμολογία και πρόγραμμα στον 1ο όμιλο της Football League 2.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Πανηλειακός-Πλατανιάς Χανίων 2-0
Απόλλων Σμύρνης-Αίας Σαλαμίνας 2-0
Παναιγιάλειος-Ολυμπιακός Χερσονήσου 1-1
Κεραυνός Κερατέας-Βύζας Μεγάρων 0-3 α.α.
Αγία Παρασκευή-Ηρακλής Ψαχνών 0-3 α.α.