«Θα τα καταφέρουμε»
Την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Κρήτης, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μηνάς Τζάνης.
Ένα γειτονικό ντέρμπι, πάντα κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα έστω και αν τις δύο ομάδες τις χωρίζει μεγάλη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα.
Στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής αναφέρθηκε και ο αμυντικός του Πλατανιά Μηνάς Τζανής: «Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζει η μεγάλη βαθμολογική διαφορά, ωστόσο, σʼ ένα τοπικό ντέρμπι, αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Η ομάδα μου παίζει ένα καθοριστικό παιχνίδι όπως βέβαια και όλα τα εναπομείναντα μέχρι τη λήξη της σεζόν. Προγνωστικά δεν χωρούν καθώς όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πλατανιάς έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Στόχος είναι ο τίτλος, αυτός ματς ενδιαφέρει αρκεί όλοι οι αγώνες να παιχτούν μέσα στο γήπεδο».
Ερωτηθείς για το αν μπορεί ο Πλατανιάς να σταθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία, ο Μηνάς Τζανής είπε τα εξής: «Η διοικητική σταθερότητα που έχει αυτή η ομάδα είναι για σεμινάριο. Βάσει των όσων έχω δει, θεωρώ πως ο Πλατανιάς μπορεί να σταθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία με μεγάλη άνεση».