Υποδοχή με αυγά!
Τις πρώτες πρωινές ώρες πενήντα εξαγριωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής περίμεναν την αποστολή, πέταξαν αυγά και έστειλαν μήνυμα στον Λουτσιάνο!
Η ήττα της Παναχαϊκής στην Κρήτη από τον Πλατανιά, που την έριξε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έκανε πενήντα οπαδούς να περιμένουν καρτερικά την αποστολή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πορεία της ομάδας. Το μενού των διαμαρτυριών εκτός από συνθήματα κατά της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και λιγότερο των παικτών, περιείχε τη ρήξη δεκάδων αυγών και μπουκαλιών!
Οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με κατεβασμένα κεφάλια, ενώ ο μόνος που άνοιξε ολιγόλεπτο διάλογο με τους οπαδούς ήταν ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.
«Εσένα σε τελείωσε, έχεις φύγει» είπε ένας οπαδός με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να απαντά: «Εγώ δεν ξέρω τίποτε από αυτά που λέτε… αυτά είναι δικά σας, εμένα δεν μου έχει πει κανείς τίποτα»!
Ανάλογες εικόνες οι παίκτες της Παναχαϊκής είχαν αντικρίσει και στον πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όταν είχαν ηττηθεί από τον Ασπρόπυργο.
Πάντως, την αποστολή συνόδεψε μόνο ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης, καθώς ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης προτίμησε να παραμείνει Αθήνα.