Απόλλων Σμύρνης: Πάνοπλος και… διαβασμένος
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Καλλονή η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ ο Αλέκος Βοσνιάδης μελετάει τις αδυναμίες και τα ατού του αντιπάλου.
Στον Απόλλωνα Σμύρνης περιμένουν μόνο τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, ο οποίος φαίνεται πως ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής, χωρίς να υπάρχουν άλλοι απόντες ή τραυματίες.
Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας έχει δώσει μεγάλη προσοχή στην προετοιμασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, μελετώντας προσεκτικά τις προηγούμενες αναμετρήσεις της Καλλονής έτσι ώστε να «διαβάσει» καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Καββακά και να τον αναλύσει στους παίκτες του για να είναι απόλυτα έτοιμοι κόντρα στους Μυτιληνιούς.