Βάλια Κακούτη στο Onsports: «Πρόκληση και ευκαιρία η Νίκη Βόλου» (photos)

Βάλια Κακούτη στο Onsports: «Πρόκληση και ευκαιρία η Νίκη Βόλου» (photos)

Μπορεί να την είχαμε συνηθίσει σε ρόλο μοντέλου, ωστόσο η στρογγυλή θεά υποκλίθηκε στη γοητεία της και ο Παγασητικός απέκτησε τη νέα του «γοργόνα»! Η Βάλια Κακούτη, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ανεβαίνει στην… πασαρέλα του Onsports!

Τι κοινό μπορούν να΄χουν το μόντελινγκ, ο αστραφτερός κόσμος της μόδας, το παράσημο του τίτλου της Σταρ Ελλάς, οι σπουδές στο μάρκετινγκ και το ποδόσφαιρο; Το όνομα που τα συνδυάζει όλα μαζί: Βάλια Κακούτη!

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ, υπήρξε λιτή και περιεκτική, ωστόσο προσέθεσε μία σπέσιαλ πινελιά στο γκρίζο κάδρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ αναλαμβάνει η Βάλια Κακούτη».

Από εκείνη τη στιγμή, τα ΜΜΕ της χώρας αποθεώνουν την μεταγραφή που... τίναξε την μπάνκα στον αέρα, κατέπληξε τα ποδοσφαιρικά (και όχι μόνο) πλήθη και ανέβασε στο «κόκκινο» το θερμόμετρο του ενθουσιασμού των οπαδών της Νίκης!

Βλέπετε, αποτελεί καινοτομία στα ήθη και έθιμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μία εκπρόσωπος του «ασθενούς φύλου» να βρίσκεται στη βιτρίνα ενός συλλόγου και να αποτελεί τον πρεσβευτή του σε επίπεδο Δημοσίων Σχέσεων. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!


Παρ΄ότι στο ποδόσφαιρο είθισται να λέμε ότι ο καθρέφτης είναι το γήπεδο, στην προκειμένη περίπτωση, μοιάζει περιττό να περιμένεις να τσεκάρεις την μεταγραφή για να διαπιστώσεις την αξία της!

Η απόσβεση γίνεται με το «καλημέρα», καθ΄ότι ακόμη και ο καθρέφτης, δεν μπορεί παρά να... υποκλίνεται σε μία κυρία που παρασημοφορήθηκε για την ομορφιά της, φορώντας το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2004 και προϊόντος του χρόνου, εξελίχθηκε σε ένα από τα αγαπημένα μοντέλα των σχεδιαστών, λαμβάνοντας μέρος σε fashion shows εντός και εκτός συνόρων.

Απόφοιτος του τμήματος μάρκετινγκ του Αμερικάνικου Κολλεγίου (Deree) άρπαξε την ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη της για το ποδόσφαιρο με τις σπουδές της και αποδέχτηκε με ενθουσιασμό την πρόταση να φορέσει τη… φανέλα της Νίκης Βόλου.


Το Onsports συνάντησε τη μελαχρινή καλλονή τη σημαδιακή ημερομηνία της 26ης Οκτωβρίου, δεδομένου πως το ραντεβού μας συνέπεσε με την συμπλήρωση ακριβός ενός μήνα (που λογίζεται και ως ο «μήνας του μέλιτος») από την παρουσία της στη θεσσαλική ΠΑΕ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι φωτογραφήσεις, τα εξώφυλλα και τα κολακευτικά σχόλια, συνεχίζονται σε non stop ρυθμούς για την πανέμορφη Βάλια, αλλά αυτή τη φορά, για τα βήματα της σε μία πρωτόγνωρη πασαρέλα της καριέρας της.


«Ο Ανδρέας Πάτσης πρόεδρος της Νίκης Βόλου και δικηγόρος μου, μου έκανε την πρόταση να αναλάβω υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ. Αμέσως την βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα και αποφάσισα να κάνω αποδεκτή την πρόκληση. Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία να αξιοποιήσω τις σπουδές μου στο μάρκετινγκ και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στο συγκεκριμένο τομέα.

Η μόδα δεν υπάρχει πια. Εκανα, ότι έκανα και τελείωσα. Αποφάσισα να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό. Κάτι που βρίσκεται μέσα στα ενδιαφέροντά μου και συνδυάζει τις σπουδές μου, έχοντας την στήριξη της οικογένειας και των φίλων μου, που πάντα εμπιστεύονται τις αποφάσεις μου.

Ανέλαβα τα νέα μου καθήκοντα και προσπαθώ να ανταποκρίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερα. Η υποδοχή των ανθρώπων της ομάδας ήταν ιδιαιτέρως θερμή και πραγματικά με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα. Η πορεία και ο χρόνος θα δείξουν πόσο μου ταιριάζουν…».


«Με τους άντρες, τα καταφέρνω καλύτερα»!

Επειδή παραδοσιακά μετά το τέλος του «μήνα του μέλιτος» ξεκινούν σταδιακά οι συγκρίσεις με προηγούμενες καταστάσεις, στο ερώτημα εάν η διάκριση στον χώρο της μόδας φαντάζει δυσκολότερη από την αντίστοιχο του ποδοσφαίρου, η απάντηση έρχεται να απογειώσει τον ανδρικό πληθυσμό. «Με τους άντρες τα καταφέρνω καλύτερα απ΄ότι με τις γυναίκες»!

Για τον τρόπο που υποδέχεται τα διθυραμβικά σχόλια, σχετικά με το επιπλέον κίνητρο που έχουν (πλέον) οι οπαδοί της Νίκης να πηγαίνουν στο γήπεδο, η άλλοτε Σταρ Ελλάς δηλώνει κολακευμένη, συγχρόνως όμως κρατάει και χαμηλά την μπάλα:

«Σίγουρα με κολακεύουν όσα γράφονται, λέγονται και γενικότερα τα διάφορα κομπλιμέντα που μου αφιερώνουν εντός και εκτός γηπέδων. Δεν θα πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Το σημαντικό είναι να υπάρξει εξέλιξη και προσφορά στην ουσία του πράγματος και όχι μόνο στο αμπαλάζ. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, προτιμώ τη δουλειά και τα έργα…».

Ο τομέας ευθύνης της στην ΠΑΕ είναι πολυδιάστατος και ιδιαίτερα νευραλγικός για έναν σύλλογο που θέλει να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα. «Εχω αναλάβει το κομμάτι των χορηγιών, τα events και τον σχεδιασμό ενός πλάνου για την μπουτίκ. Δίνω το παρών σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο Πανθεσσαλικό. ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επισκέπτομαι όποτε το απαιτούν οι συνθήκες τον Βόλο».


«Ποδοσφαιρόφιλη από μικρή…»

Εάν πάλι σας διακατέχει η περιέργεια να μάθετε, εάν τυχόν η στρογγυλή θεά κυκλοφορούσε και σε ποιες ποσότητες στο προσωπικό DNA, η απάντηση είναι πως υπάρχει παρελθόν και… προϊστορία:

«Από μικρό παιδί θυμάμαι να είμαι ποδοσφαιρόφιλη, να υποστηρίζω τον Ολυμπιακό, να παρακολουθώ τα παιδιά της γειτονιάς να παίζουν μπάλα και αργότερα αγώνες.

Μου άρεσε ο συγκεκριμένος χώρος, αλλά δεν φανταζόμουνα ποτέ, πως θα φτάσει μια ημέρα που θα ζήσω τα πράγματα από μέσα, στο πλαίσιο της επαγγελματικής συνεργασίας με έναν σύλλογο».


Θαυμάστρια του Ζινεντίν Ζιντάν

Στο κλισέ απορία μας για τον ποδοσφαιριστή που το όνομα της προστίθεται (με κεφαλία γράμματα) στην ομάδα των θαυμαστών του (fan club) μάθαμε πως δεν είναι εν ενεργεία, αλλά… συνταξιούχος. «Αν και μου αρέσουν αρκετοί σπουδαίοι παίκτες, πάντα είχα μια αδυναμία παραπάνω στον Ζινεντίν Ζιντάν».

Από τις συχνές παρουσίες της στα γήπεδα, έντονα αποθηκευμένη στο «σκληρό δίσκο» της μνήμης, παραμένει η επίσκεψη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Φλεβάρη του 2011 για το ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων»(Ολυμπιακός Vs Παναθηναϊκός).

«Απίστευτο πραγματικά παιχνίδι με τρομερή ένταση, εντός και εκτός γηπέδου…» τονίζει χαρακτηριστικά.


«Ολοι κρίνονται στο χειροκρότημα...»

Μετά από όλα αυτά, ποιο είναι άραγε το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Μήπως ότι μία «διπλωματούχος» της ομορφιάς κρατάει το διαβατήριο όχι μόνο για την είσοδό της στον λαμπερό πλανήτη της μόδας, αλλά ακόμη και στον ανδροκρατούμενο χώρο του ποδοσφαίρου;

«Όλα είναι σχετικά. Δεν νομίζω πάντως ότι παίζει ρόλο μονάχα η εξωτερική εμφάνιση. Δεν στέκεσαι μόνο εκεί για να επιβιώσεις και να διακριθείς σε οποιονδήποτε χώρο. Ολοι στο τέλος κρίνονται στο χειροκρότημα…».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved