Παραχωρεί την Καλλιθέα ο Σαλευρής! (photos)

Παραχωρεί την Καλλιθέα ο Σαλευρής! (photos)

Ο Νίκος Σαλευρής με ανακοίνωσή του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, έκανε γνωστο πως θέλει να παραχωρήσει την Καλλιθέα.

Ύστερα από αρκετά χρόνια παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της Καλλιθέας, ο Νίκος Σαλευρής με γραπτή ανακοίνωσή του που απήγγειλε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, έκανε γνωστό πως παραχωρεί το σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να δώσουμε το παρών για άλλη μία χρονιά κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα, την Καλλιθέα.

Δυστυχώς η περασμένη σεζόν δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για το Σύλλογο μας. Η Καλλιθέα βρέθηκε μία ανάσα μακριά από την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ, όμως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν επιβραβεύεται ο ικανότερος μέσα στα γήπεδα αλλά έξω από αυτά.

Γνωρίζετε ότι έχω δώσει τα πάντα για αυτή την ομάδα τα τελευταία 30 χρόνια. Εχω θυσιάσει πολλά από τη ζωή και την οικογένειά μας για να έχουμε στην Καλλιθέα, μία ομάδα για την οποία όλοι θα είναι υπερήφανοι στην πόλη μας. Σε αυτή την προσπάθεια δεν έχω βρει συμπαραστάτες από την τοπική κοινωνία ή το δήμο, που θα μπορούσε να βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Δεν σας κρύβω ότι και οι φίλοι της ομάδας μας δεν ανταποκρίθηκαν σε πολλά από τα καλέσματα της διοίκησης για συμπαράσταση και συμμετοχή στις προσπάθειες μας.

Σε αυτό το σημείο που βρίσκεται η Καλλιθέα έχω μόνο μία επιλογή. Να προχωρήσω στη σταδιακή παραχώρηση της ομάδας σε επιχειρηματία για τον οποίο θα πεισθώ για την αποτελεσματικότητα και την ειλικρίνεια των προθέσεων του. Δηλώνω μάλιστα ότι θα είμαι πάντα παρών στις μελλοντικές προσπάθειες της νέας διοίκησης.

Ξέρετε ότι επιθυμώ πάντα μέσα από τον αθλητισμό να αναδεικνύονται οι αξίες της οικογένειας και του ευ αγωνίζεσθαι. Τους τελευταίους μήνες ζήσαμε απίστετα πράγματα, που ντροπιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και συνιστούν καθαρή αλλοίωση του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία! Η Καλλιθέα έπρεπε να προβιβασθεί γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα των πλέι όφ και αδικήθηκε κατάφωρα. Αυτά δεν τα ξεχνάμε. Θα τα προβάλουμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές, γιατί πιστεύουμε ότι η υπόθεση άνοδος δεν έχει κριθεί ακόμη. Θα παρακολουθούμε καθημερινά όλη τη διαδικασία αδειοδότησης των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Ταυτόχρονα όμως θέλω να τονίσω ότι δεν μπορώ πλέον να σηκώνω στους ώμους μου την ομάδα. Πλήρωσα ακριβά την προσπάθειά μου να κρατήσω ζωντανή την Καλλιθέα, όταν όλοι την άφηναν να ψυχοραγεί. Οι θυσίες μου προς την ομάδα έχουν πάρει τη μορφή της οικονομικής μου καταστροφής. Τα τελευταία τρία χρόνια ξόδεψα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Η οικογένειά μου δεν μπορεί να ανεχθεί άλλες οικονομικές θυσίες όταν μάλιστα στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβραβεύονται οι επιτήδειοι και τιμωρούνται όσοι πιστεύουν ότι οι αγώνες κρίνονται στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Βρίσκομαι σε στάδιο ανεύρεσης επενδυτή δεν αντέχω άλλο οικονομικά και ψυχολογικά. Η διοίκηση της ομάδας θα φροντίσει ώστε αγωνιστικά η Καλλιθέα να είναι πάλι ιδιαίτερα ανταγωνιστική για να πετύχει τους στόχους της. Με νέα παιδιά, που έχουν ταλέντο, αλλά και με έμπειρους παίκτες, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Νίκου Παντέλη. Όμως για να πετύχουμε, η Καλλιθέα χρειάζεται συσπείρωση και βοήθειες. Κάνω έκκληση στους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα. Τα εισιτήρια διαρκείας για το νέο πρωτάθλημα θα είναι σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, ώστε οι φίλοι της ομάδας να μπορέσουν να στηρίξουν την Καλλιθέα. Κάνω έκκληση στη δημοτική αρχή να σταθεί δίπλα μας και να βοηθήσει τις προσπάθειες μας, όταν η Καλλιθέα εκπροσωπεί το δήμο μας με τον καλύτερο τρόπο, διαφημίζοντας την πόλη μας. Κάνω έκκληση στους τοπικούς επιχειρηματίες να συμβάλουν στον αγώνα μας.

Η Καλλιθέα είναι ένας ιστορικός σύλλογος και δεν πρέπει να τον αφήσουμε να σβήσει, όταν ο καθένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει προκειμένου να βρει τη θέση στην ανώτερη κατηγορία του ποδοσφαίρου. Εγώ μόνος μου, πλέον δεν μπορώ. Η Καλλιθέα δεν είναι η ομάδα του Σαλευρή. Είναι η δική σας ομάδα και όλοι πλέον κρατάτε την τύχη της στα χέρια σας. Μόνο μαζί θα μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα, που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια».



ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
Ανατριχιαστικό video της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ
Ανατριχιαστικό video της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Βάζει τέλος στην καριέρα του - Πότε αποσύρεται
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Βάζει τέλος στην καριέρα του - Πότε αποσύρεται
Basket League: Για τη «ζωή» του ο Κολοσσός, για την πρόκριση το Περιστέρι
Basket League: Για τη «ζωή» του ο Κολοσσός, για την πρόκριση το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved